Štýl

Na ceste k moru: Čo vám nesmie chýbať v taške?

"Letné dovolenky sa blížia závratnou rýchlosťou. Čo si však netreba zabudnúť zbaliť?"

Eva Frantová, 17. júna 2016 9:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Martin Baumann
Letné dovolenky sa nám blížia závratnou rýchlosťou. Okrem hotela a rezortu sa však musíme rozhodnúť aj o ostatných nemenej podstatných veciach, medzi ktoré patrí množstvo kufrov, výber oblečenia, ale hlavne, čo nesmieme zabudnúť zabaliť do tašky cestou na pláž.

1. Olej je základ


Tým samozrejme nemyslíme ten na varenie, ale olej s výťažkami z ruží, arganu či kokosu. Hydratuje totiž nielen pokožku, ale aj vaše vlasy, ktorým zabraňuje v štiepení a krepatení. Tie sa totiž veľmi často objavujú hlavne pri styku so slanou morskou vodou. Olej však zabráni vysušovaniu a zocelí štruktúru vášho vlasu natoľko, že ho neprekvapí naozaj nič.

2. Vodeodolná maskara


Kúpanie či potápanie vám už nezabráni oddať sa čaru dokonalého očného mejkapu. Vyskúšajte vodeodolnú maskaru v kombinácii s azúrovo modrou ceruzkou na oči. Váš pohľad bude zvodný a naozaj nič vás nedokáže vyhodiť z miery.

3. Prirodzený bronzer


Obchody sú preplnené neuveriteľným množstvom bronzerov, samoopaľovacích krémov či tónovacích mejkapov. Ako si však vybrať ten správny? Podstatné je, aby váš bronzer vyzeral naozaj prirodzene. Žiadne odtiene oranžovej sa totiž netolerujú a už tobôž nie na tvári. Preto zvoľte prirodzený tón, ktorý pri dotyku so slnkom krásne odráža svetlo.

ODPORÚČAME AJ:
Trápi vás tmavé podpazušie či bikini zóna? Skoncujte s nimi
Ako dosiahnuť matný odtieň laku? Jednoducho
Zafarbil vám dezodorant oblečenie? Nemusíte ho vyhodiť
Omrzelo vás ombre? Vyskúšajte pieskové vlasy od Lei Mischele

Komentáre