Štýl

Módna inšpirácia: Zažiarte na pláži v štýlových plavkách

"Módne značky už prišli s jedinečnými kolekciami plaviek pre túto sezónu, a preto vám ukážeme, čo sa toto leto bude nosiť. Nechajte sa inšpirovať a budete trendy."

Diana Vaculová, 12. mája 2014 14:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Napriek tomu, že počasie ešte letnú sezónu neodštartovalo, móla, ale i nákupné centrá sú, ako vždy, popredu. Charakteristickým znakom pre túto sezónu bude rozmanitosť. Chýbať nebudú neónové farby, etno či kvetinové potlače, ale ani zvieracie vzory, zlaté či strieborné doplnky, či námornícky štýl. Vyberať si naozaj bude z čoho.

Upútajte pozornosť


Ak chcete byť stredobodom pozornosti, či už na pláži alebo na kúpalisku, určite siahnite po neónových plavkách. Tento rok sú in najmä odtiene oranžovej, ružovej a limetkovej farby. No a šmrnc im dodajú napríklad aj strapce. Ďalším skvelým trikom je odloženie ramienok bokom, čím dosiahnete vynikajúci efekt opálenia a zároveň zvýraznite svoje poprsie.
Reserved Foto: Reserved

Doplnky aj vo vode


Kto povedal, že doplnky do vody nepatria, sa zmýlil na plnej čiare. Nielen, že ich tam bude plno, ale dokonca sa stali rovno súčasťou plaviek. Strieborné a zlaté ozdoby dodávajú šmrnc inak jednoduchým vrškom, ale i spodkom.
New Yorker Foto: New Yorker

Stop dvojdielnym plavkám


Mnoho žien na kúpaliská nechodí z akýchsi predsudkov či nedostatku sebavedomia v dvojdielnych plavkách. Tomu je však koniec. In túto sezónu budú celé plavky. O tom nás presviedčajú aj móla plné modeliek oblečené práve v nich. No a po akých by ste mali siahať? V prvom rade vyberajte s rozvahou. Pre plnšie krivky sú lepšou voľbou tmavšie odtiene, ktoré opticky zúžia vašu postavu. Štíhle dámy majú voľnú ruku.
F&F Foto: F&F

Vzory


Ak ste fanúšičkou vzorov, tak vás tohtoročný výber plaviek určite poteší. V nákupných centrách sa priam hemžia etno, kvetinové, ale aj zvieracie vzory. Hitom bude aj ich kombinácia, takže nebude nič zlé na tom, ak si dáte spodok plaviek so zvieracím vzorom a vrch s kvetinovým. Takisto sa nebojte zvýrazniť váš dekolt volánikmi, riasením či bodkami. A práve naopak, vaše pozadie si môžete opticky zmenšiť vďaka jednofarebnému jednoduchšiemu spodku. Takže sa nebojte kombinovať tak, ako si to vaša postava a vkus želajú!
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Pruhy


Námornícky štýl je neodmysliteľnou súčasťou letnej sezóny. Široké pruhy v kombinácií so šnúrkami na plavkách zaujmú každé mužské oko a vy budete vyzerať zvodne a sexi! Siahnite najmä po kombinácií tmavomodrej s bielou, keďže práve tieto farby robia námornícky štýl svojským a originálnym. Ak by sa vám takýto look zdal príliš obyčajný, nebojte si cez seba prehodiť napríklad červenú šatku.
H&M Foto: H&M

Komentáre