Štýl

Päť nápadov, ako nosiť letné veci v zime

"Aj vy milujete svoje letné outfity a nenávidíte fakt, že sa ich na pár mesiacov musíte vzdať? Tomu je oddnes koniec. Naučíme vás nosiť ich aj v zime! "

Diana Vaculová, 10. januára 2014 6:00
Legíny a opasok Karen Millen, sveter Jennyfer, šaty Marks&Spencer, bižutéria Parfois Foto: Karen Millen, Jennyfer, Marks&Spencer, Parfois


Vonku je tesne nad či pod nulou, čižmy, kabáty, teplé svetre a dlhé rifle sú vašou jasnou každodennou rutinou. Veď, čo iné sa dá v takomto počasí nosiť? Ukážeme vám päť tipov na nový look, ktorým svoje okolie, ale i samé seba, určite milo prekvapíte.

Krátke sukne


Áno. Minisukne už viac nie sú iba letnou záležitosťou. Ak ich v zime doladíte módnymi a zároveň teplými pančuchami, pekným pulóvrom a čižmami po kolená, pokojne ich môžete nosiť. Budete sexi a šik.
Pančuchy a sveter Jennyfer, sukňa a čižmy Reserved Foto: Jennyfer, Reserved

Lodičky s ponožkami


Čítate dobre milé dámy. Nie, vôbec nie je reč o známych mužských sandáloch a ich menej populárnej kombinácii so štrikovanými ponožkami. Čierne lodičky s béžovými podkolienkami môžu vyzerať štýlovo a ešte vám aj príjemne zahrejú nohy. Nebojte sa riskovať a vyskúšajte aj iné kombinácie.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Tričko na ramienka


Tento nápad možno pre vás nie je až taký prekvapujúci, ale tie, ktoré si myslia, že v zime sa môžu nosiť iba dlhé rukávy, nech sa s touto predstavou rýchlo rozlúčia. Výrazné letné farby vašich tričiek môžu rozžiariť fádne svetríky, keď spod nich budú nenápadne vytŕčať. Vyskúšajte a neoľutujete.
Marks&Spencer Foto: Marks&Spencer

Jesenná vesta nemusí byť iba jesenná


Napadlo vám už niekedy dať si koženú vestičku pod kabát? Ak áno, tak vám to kvitujeme. Ale čo tak dať si ju naň? Že to je bláznivé? Možno. No ak máte v šatníku jednofarebný, úzky, zimný kabátik, práve táto kombinácia by ho vedela urobiť zaujímavým.
Kabát Marks&Spencer, vesta Reserved Foto: Marks&Spencer, Reserved

Dlhé letné šaty


Dobre. Chápem, toto môže znieť trochu bláznivo, ale... Vaše letné šaty môžu vyzerať fantasticky aj v zime. Stačí, ak si zakúpite jedny neutrálne, jednofarebné, no hlavne teplé legíny. Potom si na ne hoďte tie vaše plážové, módne šatôčky a začnite vyberať správne doplnky. Pridajte opasok, náramky, náušnice, dokonca i podkolienky, ak sa k tomu hodia. Dolaďte to teplým svetríkom a budete vyzerať skvelo. Hlavne sa nebojte riskovať.
Legíny a opasok Karen Millen, sveter Jennyfer, šaty Marks&Spencer, bižutéria Parfois Foto: Karen Millen, Jennyfer, Marks&Spencer, Parfois

Komentáre