Štýl

Nie všetko, čo sa vám páči, je ešte IN: Na tieto kúsky zabudnite

"Módne trendy sa neustále menia. To, čo bolo raz hitom ním už o pár mesiacov byť nemusí. Preto vám prinášame päť tipov na to, čo by ste si v roku 2015 na seba radšej dávať nemali. "

Diana Vaculová, 13. januára 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP


Počas novoročného upratovania vášho šatníka, by ste si mali posvietiť na kúsky, ktoré už nie sú celkom in. Aby sme vám toto triedenie uľahčili, rozhodli sme sa prísť s piatimi tipmi na tie veci, ktoré si rozhodne na seba nedávajte.

Uletené sandále


Sandále milujeme. S opätkami či bez opätkov, s výraznými prvkami, ale i jednoduché hodiace sa ku všetkému. No bohužiaľ, na trhu topánok sa objavujú aj také, ktoré skôr odpudia, než potešia oko. Áno, reč je o známych gladiátorkách. Napriek tomu, že sa objavili aj na niektorých mólach, vyhnite sa im. Svojou vizážou vám akurát opticky zdeformujú nohu a na look dámy pri ich nosení môžete zabudnúť.
Ilustračné foto. Foto: Marks and Spencer


Nahé oblečenie


Napriek tomu, že si ho mnohé celebrity skutočne obľúbili a možno zopár takýchto kúskov nájdete ešte stále pri pohľade na outfity z červeného koberca, skutočne to nie je niečo, v čom by ste sa mali promenádovať. Túto transparentnosť teda radšej nechajte v starom roku.

Neón


Ružová, oranžová, žltá. Áno, neónové farby, najmä tielka v týchto odtieňoch, mali svoju chvíľku slávy. Dalo sa ich vidieť všade. Nákupné centrá sa nimi hemžili a ženy v uliciach tiež. Do nového roka si však, prosím, milé dámy, dajte predsavzatie, že na tieto farby a looky zabudnete. Jedným z mnoho dôvodov je aj to, že v nich budete buď vyzerať ako desaťročné, alebo ako keby ste prišli z retro party, a to teda nie je dvakrát výhra. Skúste radšej tlmené odtiene, ktoré opticky vylepšia aj vašu postavu.
Ilustračné foto. Foto: Reserved


Deravé džínsy


Nemáme nič proti džínsom, ktoré sa snažia pôsobiť mierne retro a majú na sebe zopár dier. No na také, pri ktorých už ani neviete, či ide o rifle, alebo o zdrap látky vytiahnutý z kontajnera, zabudnite. Po prvé vám v nich bude zima a chladný vzduch sa vám dostane skutočne všade, no a po druhé vôbec nepôsobia šik. Radšej siahnite po obyčajných skiny džínsoch, ktoré sú zdobené napríklad koženými prvkami.
Ilustračné foto. Foto: Jennyfer


Outfit ako do postele


Aj vy ste postrehli známe osobnosti, ktoré sa pokúšali o glamour look vo veciach pripomínajúcich pyžamá? Nevyšlo to im a neodporúčame to ani vám. Ak chcete na večierku zažiariť, toto skutočne nie je tá správna cesta. Vsaďte radšej napríklad na čipku, zaujímavé farby či výrazné doplnky.
Ilustračné foto. Foto: H&M


ODPORÚČAME AJ:
Päť novoročných predsavzatí, ktoré by si mala dať každá žena
Ženy z celého sveta radia, ako byť krásna: Triky žien spoza hraníc
Buďte stále príťažlivá a krásna: Tri rady ako na to
TAKÁTO JE PRAVDA: Muži sa o seba starajú šesťkrát viac ako ženy
Prehľadajte chladničku: Tieto potraviny pomôžu vašim vlasom

Komentáre