Štýl

Kabelka clutch na silvestrovskom večierku nesmie chýbať,máte už jednu?

"Veľké, malé či priestranné, kabelky poznáme v ich najrôznejších podobách. Aká je však tá správna na poslednú noc v roku a akej by sme sa radšej mali vyhnúť? "

Eva Frantová, 28. decembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Veľké, malé či priestranné, kabelky poznáme v ich najrôznejších podobách. Aká je však tá správna na poslednú noc v roku a akej by sme sa radšej mali vyhnúť? Vezmite si kabelku clutch a ukážte, že naozaj viete, čo sa nosí!

Malá, ale praktická


Samozrejme, že do tohto malého púzdierka, ktoré skôr pripomína šikovnú šperkovnicu nie je možné vložiť všetko, na čo si len spomenieme, a preto musíte naozaj premýšľať, čo v daný konkrétny večer naozaj budete potrebovať. Musíte si uvedomiť, že vám predsa netreba celú kozmetickú kabelku či peňaženku. Na drink vás predsa budú muži rad za radom pozývať.

Kačičky sú tabu


Vieme, že chcete byť kreatívna, ale aj pri tomto type kabelky má kreatívnosť svoje hranice. Pokojne si vezmite rôznofarebnú, pásikovú či trblietavú, dajte však pozor pokiaľ ide o tvar. To, že v obchode môžete nájsť tie najrôznejšie tvary neznamená, že hneď musíte siahnuť po zajačikovi či kačičke. Zostaňte verná klasike, tá vás totiž nikdy nesklame.


Váš ďalší šperk


Nemáte rada šperky alebo ste alergická a nemôžete nosiť ani len náušničky? Clutch kabelka váš problém naozaj vyrieši. Vyberte si perlovú či posiatu drobnými kamienkami a spravte z nej tak svojský, no o to krajší šperk, ktorý váš outfit dokonale doplní a oživí. Buďte kreatívna a vyjadrite svoje vlastné ja. Kabelka clutch je na to ako stvorená.

ODPORÚČAME AJ:
Pravá vianočná kombinácia rúžu a laku na nechty? Vieme, ako na to
Obuv s označením módna nie je na každodenné nosenie, upozorňuje SOI
Mastné vlasy a žiadny čas na umytie? Detský púder vás zachráni
Štyri spôsoby, ako sa v zime obliecť do kvetov

Komentáre