Štýl

Ivanku Trumpovú skritizovali za šaty pripomínajúce izofóliu

"Ivankiných kritikov šokovala nielen cena šiat, ale aj to, že látka na šatách nápadne pripomína polyesterové fólie s tenkou vrstvou hliníka, aké záchranári rozdávajú utečencom v núdzi na zohriatie. "

TASR, 2. februára 2017 11:00
Ivanka Trumpová, dcéra amerického prezidenta Donalda Trumpová Foto: TASR/AP
Dcéra amerického prezidenta Ivanka Trumpová sa stala terčom kritiky na internete za fotografiu, ktorú uplynulú sobotu uverejnila na sociálnej sieti Instagram. Pózuje na nej v spoločnosti svojho manžela, prezidentského poradcu Jareda Kushnera, pričom má na sebe večerné šaty z metalickej látky z dielne návrhárky Caroliny Herrerovej.

Trumpovej kritikov šokovala nielen cena šiat - 5000 dolárov -, ale aj to, že látka použitá na šatách nápadne pripomína polyesterové fólie s tenkou vrstvou hliníka, aké záchranári rozdávajú utečencom v núdzi na zohriatie.

"Dobre sa bav na galavečere, kým tvoj ocko doslova ničí životy imigrantov," odkázal Ivanke Trumpovej jeden z kritikov. Iný reagoval, že "kým svet je v plameňoch a rodiny sú rozorvané, vy sa balíte do alobalu".




Na internete sa objavila na porovnanie dvojica snímok - vyčerpaného dievčatka zabaleného do izofólie a Ivanky Trumpovej v striebristých šatách - s nápisom "Kto je lepšie oblečený?".

ODPORÚČAME TIEŽ:
Aké oblečenie uprednostňujú na beh muži a aké ženy? Rozdiely sú veľké
Dámy sa na inaugurácii prezidenta USA predviedli v štýlových modeloch
Stovky Slovákov chcú po smrti dať svoje telo medikom, neplatí sa za to
James Blunt vydá v marci nový album, pieseň mu napísal aj Ed Sheeran

Komentáre