Štýl

Neviete, čo kúpiť vášmu partnerovi pod stromček? Tu je päť tipov

"Nedávno sme prišli s piatimi nápadmi na darčeky pre ženy. No možno sú to občas aj dámy, ktoré potrebujú poradiť. Preto prinášame päť tipov na prekvapenie pre neho."

Diana Vaculová, 8. decembra 2014 14:00
Reserved Foto: Reserved


Vianoce sú za dverami a to je asi ten správny čas na nakupovanie darčekov. Ale čo ak nemáte žiaden nápad? Svojho partnera určite milujete a chcete ho milo prekvapiť. My sme preto pátrali za vás a zistili sme, čomu sa muži potešia pod stromčekom.

Pánska taška


Aj keď si ju väčšina mužov asi nevypýta, zíde sa takmer každému. Áno, často sa nám vysmievajú, že v tej našej nevieme nič nájsť a že im úplne postačia vrecká na nohaviciach. Skutočne? Okrem toho, že si tak ničia tento odev, vyzerá to nepekne. A verte alebo nie, väčšina mužov toho potrebuje viac, než len mobil, kľúče a peniaze. Veď do práce si berú obedy, rôzne dokumenty, niekedy niečo na prezlečenie a igelitky z komerčných potravinárskych reťazcov skutočne nevyzerajú dobre. Takže, vyberajte s rozvahou. Ak je váš muž športový typ, kúpte mu športovú tašku, ak práve naopak siahnite po koži - hnedá či čierna, to je správna voľba.
New Yorker Foto: New Yorker


Sveter do studených dní


Tak ako aj nás ženy poteší každý moderný kúsok, ani páni nimi nepohrdnú. Každý chlap chce vyzerať príťažlivo a ak mu ako bonus bude aj teplo, máte o jeho úsmev pod stromčekom postarané. Vsaďte na pletené svetre, moderné sú aj vianočné motívy, no ak chcete niečo, čo vynosí aj počas roka, ideálne sú mikiny na zips, ktoré si môže dať i v lete s krátkym tričkom. Farby vyberajte podľa toho, čo sa mu páči, nie podľa toho čo je in. Chlapi skutočne nebudú nosiť ružovú len preto, že módni návrhári si myslia, že fičí.
H&M Foto: H&M


Myslite na doplnky


Šále, rukavice, kravaty, ale aj hodinky, pokiaľ chcete zainvestovať do darčeku viac. Všímajte si čo mu chýba, čo sa mu zíde alebo čo spomenul, že by chcel. Určite zabodujete, ak prídete s darčekom, ktorý je nielen vkusný, ale aj potrebný. Hor sa do vyberania!
Reserved Foto: Reserved


Spodná bielizeň, prečo nie?


Kvalitná spodná bielizeň poteší každého pána. Okrem toho to máme o čosi ľahšie s výberom. Číslo nohy zistíte podľa topánok, no a číslo spodkov podľa nohavíc. Trochu pátrania a potom môžete s radosťou utrácať na kvalitnej bavlnenej bielizni, v ktorej sa váš partner bude cítiť ako v nebi.
F&F Foto: F&F


Kozmetika


Napriek tomu, že ju potrebujú rovnako ako my, často na to zabúdajú. Ak aj váš partner patrí k tým, ktorí sa kvalitnej kozmetike vyhýbajú oblúkom, zmeňte to. Neskôr vám poďakuje. Ak nechcete riskovať jeho nie veľmi nadšený výraz tváre, potom vsaďte na kvalitný parfum. Najmä v týchto predvianočných časoch obchody ponúkajú rôzne sety, ktorým sa poteší každý. Okrem toho samé určite dobre viete, že nie je nad to, keď chlap krásne vonia.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer


ODPORÚČAME AJ:
Päť dôvodov, prečo investovať do kvalitných topánok
Päť trikov, vďaka ktorým budete krajšie
Neviete, čo kúpiť vašej polovičke pod stromček? Tu je päť tipov
Päť dôvodov, prečo sú vaše vlasy príliš jemné
Päť tipov ako vďaka účesu vyzerať chudšie

Komentáre