Hudba a film

Veľa smiechu, hudby a skvelé zážitky

"Bezdymová zóna na Pohode 2024 prinesie tisíce emócií."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 3. júla 2024 11:58
Bezdymová zóna na Pohode 2024 prinesie tisíce emócií Foto: Philip Morris Slovakia
Brány obľúbenej Pohody sa otvoria už 11. júla a spolu s nimi sa otvára pre návštevníkov festivalu aj tento rok dimenzia jedinečných zážitkov v Bezdymovej zóne. Tisíce emócií, zábavu, kvalitnú hudbu, ale aj novinky a festivalové vychytávky prináša do Bezdymovej zóny spoločnosť Philip Morris. Na čo sa môžete tešiť počas festivalových dní? Napríklad na jedinečné vtipy Simony First a ďalších top stand-up komikov, koncerty hudobníkov a exkluzívnu hudobnú show ADONXSa, prehliadku všemožných dídžejských setov, ale aj na zaujímavé rozhovory, napríklad o renesancii v recyklácii v podaní úspešného startupu Reneso.



Aká bude Bezdymová zóna na Pohode 2024?
V Bezdymovej zóne si dospelí návštevníci užijú skvelú zábavu a to nielen pod pódiom, ale aj na vyhliadkovej terase. Okrem produktových noviniek si budú môcť dospelí užívatelia tabakových a nikotínových výrobkov vyskúšať augmentovanú realitu, zasúťažiť si a vyhrať napríklad voucher na drink alebo mochi občerstvenie, brunch a množstvo ďalších cien. A nielen to, súťažiť sa bude aj o zájazd do Japonska na Together X event. Každý dospelý návštevník, ktorý zavíta do Bezdymovej zóny si môže odniesť nezabudnuteľnú spomienku z festivalu z glambot fotokútika, nechať sa festivalovo nastylovať a vychutnať si pohodovú atmosféru. Bezdymová zóna bude tento rok opäť raz o niečo špeciálnejšia, môžete sa tešiť na väčší stage, viac kapiel a tanečníkov.



Bezdymová zóna sa po rokoch stáva už pevnou súčasťou Pohody, čo nás veľmi teší. Dospelým návštevníkom prinesieme aj tento rok tisíce pozitívnych emócii, ktoré k letu a festivalom patria. V zóne zažijú nabitý hudobný program, zaujímavé rozhovory, ale aj sprievodné aktivity formou talkshows a zábavných kvízov,“ uviedla Beáta Kujanová, komunikačná manažérka Philip Morris Slovakia s.r.o.



Veľa smiechu, radosť z hudby, letná novinka od ADONIXSa
Tisíce emócií prinesú návštevníkom počas nabitého programu v Bezdymovej zóne aj hudobní hostia, komici či dídžeji. Programom bude sprevádzať známa moderátorka Vera Wisterová. Nezabudnuteľné vystúpenie si pre návštevníkov pripravila stand-up komička Simona First, no slovenskú stand-up scénu nebude reprezentovať sama. Pripravení sú aj obľúbení stand-upisti Michael Szatmary a Jakub Lužina. Čo sa hudobného programu týka, tanečné DJ sety zastrešia pablik_dj, Bulp, FVLCRVM či RudeBoys Radio. O koncerty v Bezdymovej zóne taktiež nebude núdza. V priebehu piatka a soboty vystúpia v zóne The Curly Simon, Marko Damian, Lash&Grey a nezabudnuteľný ADONXS, ktorý v spolupráci s IQOS pripravil hudobnú novinku, na ktorú sa fanúšikovia môžu tešiť toto leto.



Energia leta, farieb, chutí
Energia je doslova symbolom leta a letnými farbami je inšpirovaná aj tohtoročná limitka IQOS ILUMA Neon Purple. Prelínanie neónovofialových odtieňov s ružovými, štýlová estetika a farebná odvážnosť jej priniesli prestížnu dizajnérsku cenu Red Dot. Pred sériou energických koncertov a vystúpení ochlaďte svoje zmysly originálnym mochi občerstvením a nechajte sa na chvíľu preniesť do exotického Japonska.



Pohodoví a zodpovední
Festival Pohoda dbá o udržateľnosť. Ako túto tému rieši Philip Morris sa dozviete počas zaujímavej talkshow Rok asfaltu – Renesancia v recyklácií, ktorá bude začínať program Bezdymovej zóny v piatok, 12. júla o 14:00. Zaujímavá diskusia Simony s Hugom Repáňom, autorom projektu Reneso, vtiahne do diania vo svetovo známom startupe. Dozvieme sa, ako sa darí zberu použitých tabakových náplní, koľko ciest a asfaltu za rok pribudlo a aj o mnohých ďalších inováciách, ktoré prinášajú renesanciu v recyklácií. Nebude chýbať ani ekologický kútik, kde uvidíte a dozviete sa viac o tom ako Philip Morris pristupuje k recyklácii.



Mimochodom, do zberu použitých tabakových náplní, z ktorých budú asfaltové cesty, sa môžu zapojiť všetci dospelí návštevníci festivalu. V areáli Pohody bude umiestnených až 70 špeciálnych košov na použité tabakové náplne a ohorky z cigariet, ktoré odvezie Reneso na recykláciu. Neskončia tak na chodníkoch a v prírode, ale v asfaltovej ceste.

Harmonogram programu v Bezdymovej zóne Pohoda 2024:

(vstup iba pre osoby staršie 18 rokov)

Piatok 12.7.2024
14:00 – 15:00 TALKSHOW ROK ASFALTU – RENESANCIA V RECYKLÁCIÍ (RENESO TALKSHOW + KVÍZ)
15:15 – 15:45 ROZHOVOR SO SIMONOU FIRST
15:45 – 16:15 MEET&GREET SIMONA FIRST
16:30 – 17:30 STAND-UP SIMONA FIRST
19:00 – 20:00 THE CURLY SIMON
21:30 – 22:30 BULP DJ SET
00:00 – 02:00 FVLCRVM

Sobota 13.7. 2024
12:00 – 13:00 LASH&GREY KONCERT
14:00 – 14:45 STAND-UP MICHAEL SZATMARY A JAKUB LUŽINA
14:45 – 15:00 MICHAEL SZATMARY (NIGHTDRIVE MUSIC PROJECT)
16:30 – 17:00 ROZHOVOR ADONXS
17:00 – 17:30 MEET & GREET ADONXS
19:00 – 20:00 MARKO DAMIAN KONCERT
21:30 – 22:30 ADONXS KONCERT
00:00 – 02:00 RUDEBOYS RADIO DJ SET

Upozornenie: Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Komentáre