Hudba a film

TORLL: Príbeh o chvoste

"Nevídané dobrodružstvo čaká v kinách hrdinov aj divákov filmu TORLL: Príbeh o chvoste."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 1. decembra 2019 11:47
Troll: Príbeh o chvoste Foto: Continental film
Z dielne animátorov a dizajnérov zodpovedných za Shreka či postavičky filmovej série Madagaskar prichádza celkom nový príbeh úplne iného rozmeru – TROLL: Príbeh o chvoste. Do slovenských kín sa dostane v predvianočnom období, 12. decembra 2019.

Divákov a diváčky zavedie do pokojného kráľovstva, v ktorom si pokojne nažívajú obrovskí trollovia až do chvíle, keď odporný Grimmer premení trollieho kráľa Groma na kameň a jeho chvost ukryje kdesi v temnom Zakázanom lese. Podľa starodávneho proroctva je jediným trollom, ktorý môže všetko napraviť, kráľov syn – princ Trym. Má na to však len 3 dni! Spolu s kamarátmi sa preto vydá na divokú a nebezpečnú výpravu, aby zachránil otca, získal jeho chvost späť a navrátil kráľovstvu pokoj a harmóniu.

Okrem štýlovej animácie sa môžu fanúšikovia a fanúšičky rozprávok tešiť aj na známe hlasy. V slovenskom znení budú diváci a diváčky v kinách počuť Michala Domonkoša, Natáliu Kóšovú, Romana Matiska, Treného Jankoviča, Dana Dangla, Petra Sklára, Soňu Norisovú, Zuzanu Šebovú a mnohých ďalších.
Troll: Príbeh o chvoste Foto: Continental film

Animovaný nórsko-kanadský film TROLL: Príbeh o chvoste (Troll: The Tale of a Tail) v réžii Kevina Munroea a Kristiana Kampa prinesie do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

TROLL: Príbeh o chvoste
Premiéra: 12. decembra 2019
Originálny názov: Troll: The Tale of a Tail
Krajina pôvodu: Nórsko, Kanada
Žáner: animovaný, dobrodružný
Dĺžka: 90 min.
Jazyková verzia: slovenský dabing
Odporúčaná prístupnosť: bez obmedzenia
Formát: 2D
Réžia: Kevin Munroe, Kristian Kamp
Scenár: Suzanne Bolch, Kevin Munroe, John May, Daxing Zhang
Hrajú v slovenskom znení: Michal Domonkoš, Natália Kóšová, Roman Matisko, René Jankovič, Daniel Dangl, Martin Zaťovič, Peter Sklár, Soňa Norisová, Dušan Kaprálik, Lucia Vráblicová, Lena Košická, Zuzana Šebová, Dušan Szabó, Lukáš Krčmár

Komentáre