Hudba a film

Skupina Vidiek predstavuje novú pieseň Dohodnime sa

"Novinka vychádza na všetkých digitálnych službách a čoskoro aj na dvojalbume najväčších hitov skupiny Vidiek s názvom Vidiek Najvidiekovatejší."

TASR/Webmagazin.sk, 4. júna 2021 9:30
Spevák skupiny Vidiek Ján Kuric na archívnej snímke. Foto: TASR Martin Baumann

Dohodnime sa je názov novej piesne skupiny Vidiek. Autorom hudby aj textu je gitarista Richard Jajcay. TASR informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

„Dohodnime sa na mieri,“ spieva Jano Kuric v novinke skupiny Vidiek, ktorú zároveň predstavujú aj videoklipom. „Pieseň je o tom, čo každý z nás potrebuje ako soľ – o dohode. Je jedno, či tým myslíme dohodu medzi ženou a mužom, medzi politikmi a ich stranami, medzi rozličnými národmi alebo medzi pozemšťanmi a mimozemšťanmi. Bez dohody ostane vždy len spor, čo určite nie je dobrý výsledok. S dohodou to dopadne určite lepšie,“ hovorí Kuric.



Vidiek hrá v zostave gitarista Richard Jajcay, na bicích ďalší zo zakladajúcich členov skupiny Ondrej Tomčala, na basgitare Martin Klačanský. Pod hudobný mix sa podpísal Martin Čema a mastering majú na svedomí londýnske Metropolis Studios.

Novinka vychádza na všetkých digitálnych službách a čoskoro aj na dvojalbume (2LP a 2CD) najväčších hitov skupiny Vidiek s názvom Vidiek Najvidiekovatejší vo vydavateľstve OPUS.

Komentáre