Hudba a film

Skupina Hex pripravuje špeciálny letný koncert v Banskej Štiavnici

"Koncert v Banskej Štiavnici sa bude odlišovať od bežných letných. "

TASR, 30. augusta 2024 10:42
Na archívnej snímke skupina Hex počas vystúpenia. Zľava Tomáš „Yxo“ Dohňanský a Peter Šarkan Novák. Foto: TASR - Radovan Stoklasa
Bratislava 27. augusta (TASR) -
Skupina Hex zahrá už piatykrát svoj špeciálny letný koncert v obľúbenej Banskej Štiavnici. V piatok 30. augusta sa "hexáci" tešia na fanúšikov v miestnom amfiteátri. Tento koncert je pre kapelu vždy výnimočnou udalosťou, kde sa stretáva so svojimi najvernejšími fanúšikmi a ponúka jedinečný hudobný zážitok. TASR informovala PR manažérka Andrea Súlovská.

"Sme veľmi radi, že ľudia prichádzajú do nášho milovaného mesta a strávia s nami tento výnimočný večer. Každoročne sa na tomto mieste stretávame s našimi najvernejšími fanúšikmi a práve tento spoločný moment, počas ktorého si zaspomíname na Ďuďa, nás veľmi teší," hovorí manažér a basgitarista kapely Tomáš Yxo Dohňanský.

Koncert v Banskej Štiavnici sa bude odlišovať od bežných letných vystúpení tým, že kapela odohrá dlhší program, zaradí aj skladby, ktoré bežne nehráva, a príde aj na pesničky z albumu Kde je tu láska, ktorý kapela vydala minulý rok a stal sa jedným z najúspešnejších. V marci 2024 zaň dostali ocenenie Krištáľové krídlo aj cenu Českej hudobnej akadémie Anděl v kategórii najlepší slovenský album.




Komentáre