Hudba a film

R. Opatovský: Príroda, jej sila a nespútanosť je pre mňa inšpiráciou

"Text skladby Je nad slnko jasné poslala Opatovskému fanúšička Oľga Šifrová"

TASR, 17. mája 2021 17:15
Na archívnej snímke spevák Robo Opatovský. Foto: TASR - Michal Svítok
Bratislava 17. mája (TASR) - Slovenský spevák a gitarista Robo Opatovský odpremiéroval v nedeľu (16. 5.) na sociálnych sieťach svoj nový videoklip ku skladbe Je nad slnko jasné. "Na jeho profile sa objavila v špeciálnej lockdown verzii už v marci tohto roka, reakcie fanúšikov priviedli Roba do štúdia, aby ju nahral aj oficiálne s kapelou a vokalistami z formácie For You," informovala TASR PR manažérka Andrea Čurná.



Videoklip ku skladbe nakrúcali začiatkom mája vo Vysokých Tatrách. Hoci prvý deň to vyzeralo všelijako, napokon sa podarilo vystihnúť krásny, slnečný a bezveterný deň. Spoločníka v klipe, ktorý natočil kameraman a režisér Filip Cemper, robí Robovi kôň Gordon. "Keď o všetko prídeme, zostane nám už len nádej, že bude lepšie. Každý človek potrebuje nádej, svetielko na konci tunela. Pre mňa je veľkou inšpiráciou príroda, jej sila a nespútanosť," komentoval novinku Opatovský.

Spevák, skladateľ a gitarista si k spolupráci na nej prizval kapelu For You. "V tejto dobe sa všetkým začína lepšie dýchať, začíname sa tešiť zo života a presne to cítiť zo skladby Je nad slnko jasné," vyjadril sa k spolupráci člen kapely Andrej Mann. For You pripravujú pre fanúšikov s Robom Opatovským ešte jedno prekvapenie, ktoré majú ohlásiť v júni.

Text skladby Je nad slnko jasné poslala Opatovskému fanúšička Oľga Šifrová. "Keď som písala tento text, netušila som, ako hlboko sa jeho myšlienka dotkne mňa, mojich najbližších a ľudí okolo nás. O to viac pre mňa znamená," odkázala cez sociálnu sieť.

Komentáre