Hudba a film

Pod vodou

"Skupina vedcov pracujúcich 11 kilometrov pod hladinou oceánu v podmorskom laboratóriu sa snaží po ničivom zemetrasení dostať do bezpečia. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 8. januára 2020 13:56
POD VODOU (UNDERWATER) Foto: CinemArt
Temnota nepreskúmaného morského dna, ale nie je jediné, čoho sa musia obávať… Čosi na nich v hlbine číha.
Je to možno jedno z najhorších a najnebezpečnejších pracovísk na Zemi. Podmorské vedecké laboratórium stojí na jednom z najhlbších miest morského dna. Je obklopené úplnou temnotou, zvierané extrémnym tlakom, teplota vody sa blíži nule. Výskumný tím robí sondážne vrty, keď príde nečakané a ničivé zemetrasenie. Do tejto chvíle bezpečné priestory laboratória sa stávajú smrteľnou pascou.
POD VODOU (UNDERWATER) Foto: CinemArt

Jednotlivé časti vedeckého komplexu sú extrémnymi tlakmi vody drvené ako papierová škatuľa. Jedinou šancou pre členov posádky je evakuácia pomocou hlbinných skafandrov. Lenže v okamihu, keď sa ocitnú mimo zdevastovanú stanicu, zistia, že ich zásahy do morského dna a následné zemetrasenie prebudili niečo, čo do tejto chvíle zostávalo ukryté pod morským dnom. Niečo neznáme. Niečo desivé.


POD VODOU
/ UNDERWATER /

PREMIÉRA: 9. 1. 2020
RÉŽIA: William Eubank
SCENÁR: Brian Duffield, Adam Cozad
KAMERA: Bojan Bazelli
HUDBA: Marco Beltrami, Brandon Roberts
HRAJÚ: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Jessica Henwick, John Gallagher, Jr., Mamoudou Athie, Gunner Wright, T. J. Miller
ŽÁNER: sci-fi / horror / akčný
STOPÁŽ: 95 minút
ZEM VZNIKU: USA
ROK VÝROBY: 2020
ŠTÚDIO: Twentieth Century Fox
FORMÁT: 2D DCP, zvuk 5.1
JAZYKOVÁ VERZIA: anglicky s českými titulkami
PRÍSTUPNOSŤ: nevhodné pre vekovú kategóriu maloletých do 12 rokov

Komentáre