Hudba a film

Peter Bič Project predstavuje novinku Máj z pripravovaného albumu

"Novinka Máj je predzvesťou nového albumu ktorý hudobná dvojica práve dokončuje v štúdiu."

TASR, 15. apríla 2021 12:04
Formáciu Peter Bič Projekt tvoria Peter Bič a Viktória Vargová. Foto: Dominika Kentošová

Skoro presne na rok a deň od vstupu hitu Stoj do vysielania v slovenských rádiách, ktorý je v rebríčku dodnes, ohlasuje skupina Peter Bič Project novinku, nový videoklip a práce na novom albume. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Novinka má názov Máj a je predzvesťou nového albumu. „Album je už skoro hotový, ideme sa ešte na týždeň zavrieť do štúdia, aby sme ho mohli dokončiť, ale už teraz chceme poslucháčom ponúknuť z neho prvý singel s názvom Máj,“ približuje práce na novom albume Peter Bič. Text napísal Vlado Krausz a hudbu Peter Bič.


„Celý minulý rok bol naozaj veľmi zvláštny, ostal nám voči našim fanúšikom záväzok dokončiť odložené turné, no zároveň by sme chceli predstaviť už aj nové piesne. Čo ma nesmierne teší, je však záujem o náš koncert, takže ak to situácia umožní, radi pridáme zopár ďalších miest,“ dodal Peter.

„Máj je naša nová skladba, ktorú sme opäť naspievali spoločne s Petrom, mám z toho radosť, z celej atmosféry skladby, z jej emócie a energie,“ doplnila Viktória Vargová.

Novinku Máj predstavuje skupina Peter Bič Project spoločne s novým videoklipom. „Niektoré nové pesničky sme chceli ponúknuť divákom nášho odloženého turné. Žiaľ, nestalo sa tak. Ale aspoň sme využili ten čas aby sme natočili videoklip,“ dodáva šéf kapely.

Komentáre