Hudba a film

Október patrí poslednému tancu Venoma!

"Pozrite si nový trailer."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 13. septembra 2024 19:37
Foto: Itafilm
Tvorcovia epického záveru akčnej Marvel trilógie Venom: Posledný tanec len pred pár dňami oznámili nedočkavým fanúšikom na sociálnych sieťach zdvorilým tónom hlavného antihrdinu: "Keď ste tak pekne poprosili. Finálny trailer #Venom: Posledný tanec bude tento štvrtok." A dnes je čo? Štvrtok! Oficiálny trailer na Venoma je tu, hneď si ho pozrite.



V traileri uvidíme pár fascinujúcich momentov z teasera a klipov (toho koňa doma isto neskúšajte!), avšak odhaľuje aj úplne nové zábery z filmu. Sľubuje adrenalínovú nálož so šialenými kaskadérskymi kúskami a majstrovskými trikmi, poriadne prištipľavenú čiernym humorom. Opäť vidíme Toma Hardyho ako Eddieho v jednom tele s mimozemským symbiontom Venomom, ako sú nútení skrývať sa, lebo po nich idú všetci a všade...na zemi, vo vzduchu, pod vodou, aj vo vesmíre. Na špekulácie o tom, čo sa deje, stačí Venomova úsečná, avšak veľavravná odpoveď. Jeho domov ho našiel. V stávke je tentokrát naozaj veľa – na Zem sa rúti krvilačná armáda z jeho domovskej planéty a zdá sa, že jediný, kto môže ochrániť celé ľudstvo, je práve Venom. No za akú cenu?

Po dlhom čakaní na "trojku" fanúšikov isto poteší prítomnosť nenápadnej legendy Multiverza - pani Chenovej (Peggy Lu). Juno Temple (seriál Ted Lasso) uvidíme ako vedkyňu Dr. Payne, ktorá skúma Eddieho a Venoma. Stephen Graham je detektív Patrick Mulligan, s ktorým už sa Eddie stretol a ktorý je "obsadený" symbiontom menom Toxin. Chiwetel Ejiofor (Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva) je vojakom, ktorý stopuje Eddieho a Venoma, aby zajal symbionta. Vo filme hrá aj Rhys Ifans a Alanna Ubach. Réžia dlho očakávaného záveru trilógie zostáva v rukách Kelly Marcel, ktorá spolu s Tomom Hardym napísala aj scenár na motívy Marvel komiksov.

Najväčším ťahákom však prirodzene ostáva Tom Hardy, ktorý sa pre úlohu Eddieho asi narodil a získal si srdcia fanúšikov aj fanúšičiek po celom svete. V novinke však aj on bude musieť urobiť neľahké rozhodnutie... Aké, uvidíte iba v kinách už od 24. októbra 2024, kedy film s titulkami aj dabingom do kín uvedie Itafilm.

Komentáre