Hudba a film

LADIES MOVIE NIGHT so silou Charlieho Anjelov

"Znova prišiel ten deň v mesiaci, kedy dámy rôzneho veku zahodia všetky povinnosti za hlavu...."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 5. novembra 2019 13:15
LADIES MOVIE NIGHT Foto: Cinema City
Znova prišiel ten deň v mesiaci, kedy dámy rôzneho veku zahodia všetky povinnosti za hlavu, vytiahnu najobľúbenejšie kúsky zo svojho šatníka, zavolajú kamarátky a pôjdu si spolu vychutnať babský večer tak, ako sa patrí. Kde bude prvá zastávka? Predsa v kinosále Cinema City Eurovea, kde sa 12.11. koná Ladies Movie Night s premietaním filmu Charlieho Anjeli.

Dámy je čas na prevetranie šatníka. Budú to šaty alebo sukňa? Podpätky alebo mokasíny? Výrazný rúž alebo prirodzené líčenie? Nech už to bude čokoľvek, hlavné je si vychutnať úžasný babský večer so skvelou spoločnosťou. Na privítanie dostane každá welcome drink, s ktorým si vychutnajú program a súťažia o zaujímavé ceny v tombole. Potom sa celá sála ponorí do tmy, plátno sa rozsvieti a začína vzrušujúca akcia s Charlieho Anjelmi.

Zvodná skupina najlepšie vycvičených žien s vražednými schopnosťami a inteligenciou v utajení ochraňuje svet. Keď inžinierka Elena zistí, že technológiu, ktorú vyvíjala, chce jej šéf predávať ako zbraň, rozhodne sa mu postaviť. Obráti sa na Charlieho anjelov, aby jej pomohli a stane sa jednou z nich. Akčné a zvodné špiónky musia čeliť ďalším nástrahám a hrozbám, aby ochránili životy nás všetkých.

Užite si exkluzívnu predpremiéru už 12.11.2019 v Cinema City Eurovea. Dostupnosť vstupeniek nájdete tu.

Komentáre