Hudba a film

Kiná opäť rozozvučí detský smiech - prichádza Spievaj 2

"Pokračovanie hudbou nabitého animáku Spievaj prichádza do slovenských kín po mesačnom odklade spôsobenom koronavírusovou pandémiou."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 19. januára 2022 16:56
SPIEVAJ 2 /SING 2/ Foto: CinemArt
Najmä malí, ale aj veľkí diváci si tak od 27. januára budú môcť nielen vychutnať krásny príbeh, ale aj vypočuť vynikajúce rockové a popové hity.



Veľké sny a ešte väčšie hudobné hity. To je svet Bustera Moona, odvážneho koaláka, ktorý sa odhodlal usporiadať najväčšiu talentovú show. Aj napriek tomu, že Buster musel zdolávať prekážky, ktoré by porazili aj slona, v prvej časti animovanej komédie Spievaj sa mu to podarilo. A pretože s jedlom rastie chuť, čakajú v pokračovaní na Bustera a jeho partičku spevákov oveľa väčšie výzvy.



Kto chce povedať, že v šoubiznise skutočne prerazil, musí mať vlastné vystúpenie v Redshore City hlavnom meste zábavy. Avšak tam to má pevne pod kontrolou neľútostný vlk Jimmy Crystal a bez jeho súhlasu nemôžete v meste otvoriť pusu, a už vôbec nie si zaspievať.



Koalák Buster Moon je aj napriek hviezdnemu obsadeniu svojho tímu - dikobrazica-rockerka Ash, plachá slonica Meena, citlivý gorilák Johnny či neposedné prasiatko Gunter - presvedčený, že to na postup do užšieho výberu nebude stačiť a že konkurz u Jimmyho Crystala skončí fiaskom.



A tak Busterovi neostáva nič iné, len zariskovať. Preto znudenému Crystalovi sľúbi, že pokiaľ mu dovolí v “jeho” meste predstaviť svoju show tak do nej obsadí najväčšiu žijúcu hudobnú legendu, leva Claya Callowaya. Problémom však je, že Calloway žije dlho v ústraní, zásadne nevystupuje a asi posledný, kto by ho na to prehovoril, je otravný koalák. Lenže Buster sa riadi zásadou, že len skutočne veľké sny majú cenu, a pre ich splnenie je ochotný urobiť naozaj čokoľvek.



Aj animák Spievaj 2 je nabitý najväčšími hudobnými bombami súčasnosti, ale aj rokmi overenými hitmi. Originálne piesne naspievali americké filmové či hudobné hviezdy ako Scarlett Johansson, Taron Egerton, Reese Witherspoon a Pharrell Williams. Na svoje si prídu najmä fanúšikovia legendárnej kapely U2. Spevák BonoVox, nahovoril a naspieval novú postavu vo filme, leva Claya Callowaya, v slovenskom znení mu hlas prepožičal Marián Greksa. Počuť budete aj Maroša Kramára, Emmu Drobnú, Richarda Stankeho, Jána Koleníka, Lukáša Frlajsa, Michala Hudáka, Romana Pomajba či Dianu Mórovú.

Očakávaný animák prichádza do kín už 27. januára v distribúcii spoločnosti CinemArt SK.

SPIEVAJ 2
/ SING 2 /
PREMIÉRA: 27. 1. 2022
RÉŽIA: Garth Jennings
SCENÁR: Garth Jennings
HUDBA: Joby Talbot
HRAJÚ: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams,Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti, Bono
HRAJÚ (HLASY): Maroš Kramár, Emma Drobná, Richard Stanke, Ján Koleník, Lukáš Frlajs,Michal Hudák, Marián Greksa, Roman Pomajbo, Diana Mórová, Bianka Bucková
ŽÁNER: animovaná komédia
STOPÁŽ: 110 min
ZEM VZNIKU: USA
ROK VÝROBY: 2021
ŠTÚDIO: UIP - Universal
FORMÁT: 2D DCP, zvuk 5.1 a 7.1
JAZYKOVÁ VERZIA: slovenský dabing, anglická s českými titulkami
PRÍSTUPNOSŤ: bez obmedzenia

Komentáre