Hudba a film

Jumanji a The Rock prichádzajú s novým trailerom

"Najväčší filmový hit Vianoc? Jumanji a The Rock prichádzajú s novým trailerom. The Rock, Kevin Hart, Jack Black, ale aj dvojica hollywoodskych legiend dobyjú slovenské kiná už v decembri."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 5. novembra 2019 9:27
JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL (JUMANJI: NEXT LEVEL) Foto: Itafilm
Veľkolepejšie a vtipnejšie dobrodružstvo plné nových prostredí a zábavnejších zámen postáv. Novinka s názvom Jumanji: Ďalší level prichádza s novým trailerom, z ktorého je jasné, že film bude podobne ako jeho predchodca Jumanji: Vitajte v džungli jedným z najväčších hitov Vianoc! V prvom filme sa skupina stredoškolákov dostala do fantastického sveta Jumanji, v ktorom každému z nich záhadná hra pridelila postavu hrdinu, ktorý mal úplne opačné schopnosti, aké mali v reálnom svete. Na konci prvého filmu sa s novými identitami zžili… no čo ak tentokrát dostanú úplne iné postavy, ako predtým? Pozrite si nový trailer k filmu očakávanému Jumanji: Ďalší level.



Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami…
JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL (JUMANJI: NEXT LEVEL) Foto: Itafilm

Po úspechu prvého filmu sa v dvojke vracia rovnaký štáb aj hlavná herecká štvorica. Režisérom filmu bude opäť Jake Kasdan (Mrcha učiteľka), ktorý je spolu s Jeffom Pinknerom a Scottom Rosenbergom aj autorom scenára. Vracia sa tiež obľúbené herecké kvarteto Dwayne “The Rock” Johnson, Jack Black, Karen Gillan a Kevin Hart, ktorých si diváci rýchlo zamilovali. Medzi nováčikov v obsadení, ktorí sa objavili aj v novom traileri, pribudla herečka a speváčka Awkwafina (Crazy Rich Asians, Debbina osmička), no najočakávanejšími novými tvárami je určite dvojica hereckých legiend Danny Glover (Smrtonosná zbraň) a Danny DeVito (Dvojičky, Batman, Matilda).
JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL (JUMANJI: NEXT LEVEL) Foto: Itafilm

Dobrodružnú komédiu JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL uvidíte v kinách opäť s titulkami aj so slovenským dabingom už od 12. decembra. Film do slovenských kín prináša spoločnosť Itafilm.

JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL
ŽÁNER: dobrodružná komédoa
PREMIÉRA: 12. 12. 2019
RÉŽIA Jake Kasdan
SCENÁR Jake Kasdan, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg
PRODUKCIA Matt Tolmach, Jake Kasdan, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Hiram Garcia
HRAJÚ Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Danny Glover, Danny DeVito Nick Jonas, Awkwafina, Ser’Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Alex Wolff,
PRÍSTUPNOSŤ od 12 rokov
JAZYKOVÁ VERZIA slovenský dabing, české titulky, maďarský dabing

Komentáre