Hudba a film

Eros Ramazzotti v Košiciach nevystúpi pre chrípku

"Bratislavské podujatie ostáva bez zmeny."

TASR, 8. marca 2023 9:20
Na snímke taliansky spevák Eros Ramazzotti počas koncertného vystúpenia na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave 5. októbra 2019. Foto: TASR - Jakub Kotian
Bratislava 8. marca (TASR) - Eros Ramazzotti v Košiciach nevystúpi pre chrípku. Koncert celosvetovo uznávaného speváka, ktorý sa mal uskutočniť už 8. marca v košickej Steel Aréne, sa z dôvodu choroby speváka presúva. Bratislavské podujatie ostáva bez zmeny. TASR informovala PR manažérka koncertu Janka Marczellová.

"S poľutovaním musíme oznámiť, že Eros Ramazzotti musí pre chrípku zrušiť svoj koncert, ktorý bol naplánovaný na stredu 8. marca v košickej Steel Aréne, rovnako ako aj koncert, ktorý sa mal uskutočniť v piatok 10. marca v Hallenstadion v Zürichu. Aktuálne sme v procese nastavovania nových dátumov oboch podujatí. Všetky vstupenky, zakúpené na plánované koncerty, ostávajú automaticky v platnosti aj naďalej, a to na nové termíny, ktoré spolu s ďalšími informáciami ohlásime čoskoro. Koncertné turné bude pokračovať koncertom v Miláne dňa 14. marca," oznámil vo svojom vyhlásení manažment Ramazzottiho.

Bratislavské podujatie, naplánované na 15. apríla v Tipos Aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu, sa uskutoční bezo zmien. Spevák sa svojim fanúšikom plánuje prihovoriť a situáciu vysvetliť aj prostredníctvom sociálnych sietí.




Komentáre