Hudba a film

Emma Drobná vydáva klip k piesni Yeah Baby!

"Skladba pochádza z pripravovaného albumu, ktorý má vyjsť v septembri tohto roka."

TASR, 21. júla 2020 13:23
Emma Drobná Foto: TASR – Jakub Kotian
Bratislava 21. júla (TASR) - Speváčka Emma Drobná natočila k klip svojmu letnému hitu Yeah Baby!. Celý dej sa odohráva v unikátnom aute Cadillac Eldorado z roku 1963. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Klip sa natáčal na v okolí rakúskej dedinky Kittsee, v Bratislave a na Záhorí pri Lábe, Zohore a Vysokej pri Morave. Režisérom bol Boyo Dohnal, ktorý ocenil prácu kameramana Lukáša Terena. „Taká dobrá nálada, akú je vidieť z videa, bola aj počas celého natáčania. Emma je nádherná žena a veľmi fotogenická na kameru, čo nám uľahčilo prácu a tým sa samotný klip a pieseň dokáže skvele predať publiku," hovorí.

Skladba pochádza z pripravovaného albumu, ktorý má vyjsť v septembri tohto roka. Yeah Baby! je druhým videoklipom, ktorý Dohnal robil spolu s Drobnou. Podľa vlastných slov bol nadmieru spokojný.

Emma Drobná je jednou z slovenských speváčok, ktorá bola opakovane vyhlásená ako najúspešnejší interpret, čo sa týka rádií. Jej piesne Smile a Words sa stali najhranejšími piesňami v slovenskom éteri v rokoch 2017 a 2018. Skladba Words sa v oficiálnom rádiovom prehľade objavovala 120 týždňov.





Komentáre