Biznis

Tauris Group rozširuje svoj biznis. Začala vyrábať pamlsky pre psov

"Spoločnosť Tauris už roky prináša na stoly Slovákov chutné mäsové výrobky, vyrobené z čerstvého mäsa a v tej najvyššej kvalite. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 5. mája 2021 12:51
Tauris Group rozširuje svoj biznis. Začala vyrábať pamlsky pre psov Foto: Tauris Group a.s.
Vďaka vlastnej rozrábke sa spoločnosť tento rok rozhodla rozšíriť výrobu o novú kategóriu sušených výrobkov a vytvorila tak zdravé a 100% prírodné pamlsky značky DOGGO pre psov. Kvalitné pamlsky DOGGO poputujú okrem predajní aj do útulkov v rôznych kútoch Slovenska.

Spoločnosť TAURIS prichádza na trh s jedinečnou novinkou určenou pre psov – žuvacími maškrtami značky DOGGO. Na prémiovom a 100% prírodnom sortimente si môžu pochutnať malé, stredne veľké a veľké plemená psov. Majitelia si môžu byť istí, že svojim miláčikom doprajú kvalitu bez umelých častí, chemikálií či konzervačných látok.



Spoločnosť chce zdravými prírodnými maškrtami potešiť aj psíkov, ktorí zatiaľ nemali šťastie na rodinu a ich domovom je útulok. Stovkám chlpáčov celkovo z 8 útulkov po celom Slovensku poskytne Tauris Group 360 kg žuvacích pamlskov. Prvú dávku psích pochúťok venovala spoločnosť TAURIS Centru nájdených zvierat v Ružomberku. „Ružomberský útulok je nezisková organizácia, fungujúca z finančných, ale aj materiálnych darov. Vďaka týmto darom a nášmu úsiliu sa snažíme vytvárať čo najlepšie podmienky pre zvieratá, ktoré boli odvrhnuté, vyhodené na ulicu a vo veľkej miere kruto týrané. Každý psík ma zabezpečenú veterinárnu starostlivosť, čo nie je lacná záležitosť. Samozrejme každý deň stravu. Sme preto veľmi vďační za pomoc v podobe žuvacích maškŕt DOGGO, ale tiež za finančnú pomoc od Nadácie SUPRA a pána Milana Fiľa, bez ktorej by sme fungovali len veľmi ťažko,“ povedala riaditeľka útulku Oľga Lizáková.



Chutné žuvacie maškrty značky DOGGO pozostávajú zo sušených bravčových uší, chrupaviek a paprčiek tej najvyššej kvality. „Myšlienka vytvorenia produktov pre našich štvornohých miláčikov súvisí s činnosťou našej rozrábky čerstvého mäsa a využitia všetkých častí bravčového mäsa. Spoločnosť Tauris prináša na stoly Slovákov už dlhé roky mäsové výrobky tej najvyššej kvality a drží sa rokmi overených receptúr. Rovnakú kvalitu si zaslúžia aj naši štvornohí priatelia, pre ktorých uvádzame na trh sušené 100% prírodné žuvacie pochúťky, ktoré ich nie len nabijú energiou, ale prospejú aj ich chrupu a doprajú im chutný relax. Bravčové sušené dobroty rovnako uspokoja aj majiteľov psov, ktorí požadujú pre svoje milované zvieratá plnohodnotnú potravu a čoraz vyššiu kvalitu z prírodných zdrojov. Pamlsky prinášame vo výhodných baleniach, aby ich mali po ruke vždy, keď budú chcieť potešiť či odmeniť psíka, napríklad po náročnom výcviku,“ hovorí generálny riaditeľ Tauris Group Richard Duda.



Zdravý chrup a dostatok energie
Vedeli ste, že šťastný pes zavrtí chvostom približne 100x za minútu? Niet divu, že potom potrebuje doplniť energiu. Vhodným „nabitím“ pre vášho psíka sú práve 100% prírodné sušené pamlsky DOGGO. Keďže žuvanie na psíka pôsobí relaxačne, tak si pri ich vychutnávaní oddýchne a načerpá mentálnu energiu. Okrem toho, žuvacie produkty taktiež napomáhajú zbavovať psíka zubného povlaku a udržiavať tak jeho chrup čistý a zdravý. Majiteľov poteší to, že sa tieto žuvacie pochúťky neštiepia a nezapáchajú. Naopak, pri prechádzke či výcviku vás psík zaručene poslúchne, len čo ucíti vôňu DOGGO maškŕt. Pamlsky aktuálne zakúpite v sieti predajní Fresh a v 76 podnikových predajniach u Mäsiarstvach u Býka, ktoré nájdete v každom kúte Slovenska.

Komentáre