Biznis

Služba IKEA, Klikni a vyzdvihni, prichádza do Košíc

"Od 1.marca môžu zákazníci IKEA, ktorí žijú na východnom Slovensku, využiť v rámci služby Klikni a vyzdvihni možnosť objednať on-line a následne vyzdvihnúť si svoj nákup na výdajnom mieste v Košiciach."

OTS, 4. marca 2019 9:33
Foto: Ikea
Nová služba je súčasťou stratégie IKEA ešte viac sa priblížiť zákazníkom cez viaceré predajné kanály. Zabezpečuje ju externá spoločnosť, ktorá poskytuje aj dopravné služby pre zákazníkov IKEA.

V snahe byť k zákazníkom čo najbližšie a umožniť im pohodlné nakupovanie a vysoký štandard služieb sa IKEA od 1. marca rozhodla ponúkať možnosť vyzdvihnutia objednaného tovaru cez službu Klikni a vyzdvihni priamo v Košiciach. Služba funguje jednoducho; na www.IKEA.sk si zákazníci vyberú tovar, vložia ho do nákupného zoznamu a zakliknú možnosť Klikni a vyzdvihni v Košiciach. Cena za službu je 15 eur. Zákazníci si môžu vybrať prakticky z celého sortimentu niekoľko tisíc výrobkov IKEA, okrem špecifických produktov ako rastliny, metrový textil či potraviny.

„Víziou IKEA je vytvárať lepší každodenný život pre čo najviac ľudí. Snažíme sa počúvať potreby a želania našich zákazníkov a vieme a dlhodobo vnímame záujem o to, aby bola IKEA prítomná aj na východe Slovenska. Rovnako vieme, že množstvo našich zákazníkov, ktorí nakupujú on-line, je práve z Košíc, Prešova a okolia. Preto sme sa rozhodli urobiť prvý krok a rozšírili sme našu službu Klikni a vyzdvihni o možnosť vyzdvihnúť si tovar na výdajnom mieste v Košiciach,“ vysvetľuje Nina Maláková, Country Customer Experience manager pre región Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Výdajné miesto sa nachádza na Vodomeračskej ulici 1 v Košiciach, v ľahko dostupnom areáli blízko dvoch veľkých nákupných centier a hlavnej cesty. Lokalita bola zvolená kvôli jednoduchej navigácii a prístupu autom, aby si zákazníci vedeli tovar pohodlne vydvihnúť, naložiť a odviezť. Výdajné miesto v Košiciach slúži výlučne na výdaj tovaru objednaného v rámci služby Klikni a vyzdvihni cez Nákup on-line a prevádzkuje ho externá spoločnosť, No Limit Logistika, s. r. o., ktorá zabezpečuje aj dopravné služby pre zákazníkov IKEA. Zákazníci si nebudú môcť kúpiť výrobky IKEA priamo na mieste. V prvej fáze projektu bude výdajné miesto v Košiciach otvorené 3 dni v týždni; v stredu a piatok od 13:00 – 20:00, v sobotu od 9:00 – 15:00.

Komentáre