Biznis

RONDA INVEST sa otvára slovenským investorom

"Česká spoločnosť RONDA INVEST sa ešte viac otvára investorom zo Slovenska."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 1. júna 2021 9:00
Foto: RONDA INVEST a.s.
RONDA INVEST a.s. je českou FinTech spoločnosťou podnikateľa Vladimíra Komára, majiteľa kozmetickej spoločnosti Dermacol.

RONDA INVEST sa od roku 2018 zaoberá poskytovaním podnikateľských úverov zabezpečených nehnuteľnosťami a následne umožňuje do týchto úverov investovať s výnosom až 6 % ročne. Slovenskí investori tak môžu investovať do úverov, ktoré sú zabezpečené lukratívnymi nehnuteľnosťami, napríklad v Prahe a krajských mestách Českej republiky, a to tak ako v jednotnej európskej mene euro, tak aj v českých korunách.

Medzi našich investorov sa dlhodobo radia Slováci žijúci v Čechách,“ uvádza obchodný riaditeľ RONDA INVEST Lukáš Blažek. V tomto roku sme ale ponúkli možnosť online investovania v eurách, čím sa investovanie v RONDA INVEST stalo pre všetkých Slovákov omnoho atraktívnejším.

Expanzia do zahraničia je pre nás prirodzená, pretože naše produkty už dnes využívajú klienti z desiatok krajín, pričom u klientov narodených v zahraničí jasne dominujú Slováci,“ uvádza člen správnej rady Ing. Marek Košecký.

Platforma RONDA INVEST dosiaľ poskytla úvery v objeme viac ako 955 miliónov českých korún, teda zhruba 37,5 mil. EUR.

„Aj napriek náročnému obdobiu pandémie koronavírusu spojenej s útlmom v mnohých odvetviach sa môžeme pochváliť tým, že vďaka striktnej úverovej politike, všetci naši dlžníci riadne splácajú úvery a všetci investori dostávajú svoje výnosy včas, čo je asi najlepšia možná referencia,“ uvádza obchodný riaditeľ Ing. Lukáš Blažek.

O spoločnosti RONDA INVEST
RONDA INVEST a.s. je českou P2B platformou, ktorá sa na jednej strane zameriava na poskytovanie úverov zabezpečených nehnuteľnosťami pre malých a stredných podnikateľov v Česku a na Slovensku, a na strane druhej ponúka možnosť firmám aj ľuďom do týchto úverov s minimálnym rizikom investovať. Každý úver k investícii je zabezpečený bonitnou nehnuteľnosťou prostredníctvom záložného práva a notárskej zápisnice so súhlasom k priamej vykonateľnosti. Objem poskytovaných úverov nepresahuje 70 % hodnoty danej nehnuteľnosti. Výnosy dostávajú investori každý mesiac na účet a neplatia žiadne vstupné ani pravidelné poplatky.
RONDA INVEST pre slovenských klientov pripravila slovenské rozhranie svojho webu.

Komentáre