Život

Veľký výber počítačov a tabletov pre študentov je pripravený v DATARTe

"Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky spustilo veľký národný projekt „Digitálny žiak“."

WEBMGAZIN.sk-OTS, 4. mája 2023 11:25
Foto: Digitálny žiak
Žiaci na celom Slovensku môžu získať príspevok na kúpu notebooku či tabletu vo výške 350 €.

Hlavnou myšlienkou projektu „Digitálny žiak“ je podpora rozvoja digitálnych zručností žiakov nákupom digitálneho vybavenia. Vďaka IT technike môže dnes každý využiť naplno všetky príležitosti na zjednodušenie a zefektívnenie vzdelávania, ktoré súčasná digitálna doba prináša. „Veríme, že podpora rozvoja digitálnych zručností u študentov je kľúčová pre ich lepšiu pozíciu na trhu práce. Preto nás teší, že môžeme byť súčasťou tohto projektu,“ hovorí marketingová riaditeľka DATARTu, Sabina Boudová.

Foto: Sabina Boudová, marketingová riaditeľka značky DATART

Kam po digitálne zariadenie?

Predajcovia notebookov a tabletov sú na odštartovanie projektu pripravení. Výnimkou nie je ani elektrošpecialista DATART. „Naše zásoby sú nadštandardné. Každá predajňa DATART na Slovensku má vlastný sklad a zároveň máme silné logistické zázemie v Senci. Naši zákazníci sa preto nedostatku tovaru nemusia obávať,“ informuje Boudová. Pri kúpe nového digitálneho zariadenia je súčasťou služieb DATARTu aj inštalácia softvéru. „Jedným z hlavných pilierov našej značky sú práve elektrošpecialisti, ktorí zariadenie v predajni uvedú do plnej funkčnosti. Študent alebo akýkoľvek zákazník tak od nás odchádza s nainštalovanými softvérmi a na svojom zariadení môže okamžite začať pracovať,“ uzatvára marketingová riaditeľka. Pre svoje digitálne zariadenie si zákazníci môžu prísť do 21 predajní DATART, ktoré nájdete v každom väčšom meste na Slovensku.

V každej predajni DATART, popredného českého a slovenského predajcu elektroniky, sa môžete spoľahnúť na vysokú úroveň služieb a širokú ponuku elektro zariadení. Príďte si vybrať ten najvhodnejší notebook či tablet pre vaše potreby a študujte o niečo pohodlnejšie a ľahšie s elektrom z DATARTu.

Komentáre