Život

S vetrom vo vlasoch

"Jar rozvoniava svojou podmanivou silou a láka nás prirodzene chytať prvé slnečné lúče a dýchať obnovujúci sa život. Jarný vetrík strapatiaci vaše vlasy je jedna z tých najpríjemnejších vecí života."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 26. marca 2015 12:09
Foto: Philips
Bratislava 27. marca (OTS) - Lesklé, pôvabné vlasy, ktoré sa rady nechajú láskať vetrom, ale vzápätí sa poslušne vrátia na svoje miesto? Nič nie je nemožné. Podstatnú zložku v starostlivosti o vlasy má na svedomí správne sušenie, ktoré vlasy nezničí, dodá im objem, zbaví statickej elektriny a dokonca ich aj správne hydratuje. Navyše, so správnym pomocníkom môžete vlasy nielen vysušiť, ale im poskytnúť aj ošetrujúcu kúru. Neveríte?

Revolučná novinka z produkcie spoločnosti Philips, fén na vlasy s technológiou MoistrueProtect HP8280 toto všetko dokáže a hravo. V prvom rade sám fén sleduje vlhkosť vašich vlasov a okamžite upravuje teplotu vzduchu tak, aby sa vlasy zbytočne nepresušili. To im zabezpečí prirodzenú hydratáciu, pružnosť, mäkkosť a lesk.

Sušič vlasov Philips MoistureProtect obsahuje tiež ionizátor vzduchu, známy to doplnok špičkových kozmetických prístrojov, ktorého cieľom je zabrániť hromadeniu statickej elektriny vo vlasoch. Vlasy tak po vysušení nelietajú, neodpudzujú sa, ale pekne sa usadia do požadovaného tvaru.

Novinka z dielne technologického lídra Philips ponúka šesť rýchlosti a reguláciu teploty prúdu vrátane možnosti fixácie účesu chladným vzduchom. Výsledkom pôsobenia sušiča je príjemný vzhľad lesklých a uhladených vlasov s primeraným objemom a pevným tvarom.
Foto: Philips

Technológia kontroly správnej vlhkosti vlasov sa nachádza aj v ďalšej novinke, špičkovej žehličke na vlasy Philips MoistureProtect HP8372. Spája v sebe výhody dokonalého vyrovnania vlasov s ich dlhodobou ochranou.
Unikátny senzor monitoruje aktuálnu vlhkosť vlasu až 30-krát za sekundu a na tomto základe optimalizuje teplotu. Vlasy sa vám tak nespália, ale zachovajú si prirodzenú vlastnú vlhkosť, ktorá im dodáva zdravý lesk a pružnosť.
Žehlička ponúka pre rôzne typy vlasov tri základné teploty. Keramické platne zabezpečujú ochranu pred neželaným popálením. Rovnako má aj žehlička zabudovaný ošetrujúci ionizátor pre regeneráciu vlasov a odstraňovanie statickej elektriny.

Keď s vašimi pôvabne upravenými vlasmi vykročíte v ústrety jarnému vetru, nečudujte sa, keď sa ten nespratník zaľúbi do ich lesku a bude sa s nimi hrať. Nakoniec, mať vietor vo vlasoch je snom mnohých z nás.

Komentáre