Život

Príďte si po EXTRA zľavu až 30 % do DATARTu

"15. mája 2023, Bratislava – DATART poteší svojich zákazníkov pred začiatkom leta EXTRA zľavami."

WEBMGAZIN.sk-OTS, 15. mája 2023 9:57
Foto: DATART
Zákazníci nájdu v ponuke malé a veľké domáce spotrebiče, televízory, notebooky, mobily, obľúbené kolobežky a široký sortiment príslušenstva za skvelé ceny. Extra zľavy trvajú od 15. do 22. mája 2023 na e-shope a v každej predajni DATART.

Jedinečnú možnosť nákupu elektrických kolobežiek či vytúženého domáceho spotrebiča za naozaj výhodnú cenu majú zákazníci DATARTu na dosah. Stačí na to iba zadať správny zľavový kód zobrazený na webovej stránke DATART.sk.

Kolobežky ešte výhodnejšie

Ak si v týchto dňoch lámete hlavu nad tým, ako čo najefektívnejšie využiť čas počas teplejších dní, výborným pomocníkom vám bude elektrická kolobežka. Vďaka nej stihnete všetky stretnutia s kamarátmi na letných terasách, ale aj nákup v potravinách. Obľúbený dopravný prostriedok, na ktorý nepotrebujete vodičský preukaz môžete teraz získať s EXTRA zľavou 30 % napríklad na kolobežky značky GoGEN.



EXTRA zľava aj na malé a veľké spotrebiče a ďalšie elektro

Máte už dlhšie vyhliadnutý vysnívaný domáci spotrebič? V DATARTe máte jedinečnú možnosť kúpiť vybrané malé spotrebiče značky Eta, Philips a Delonghi za mimoriadne lákavú cenu. Do akcie sú zaradené aj veľké domáce spotrebiče značky Siemens, Whirpool či LG a televízory značky TCL. Ak potrebujete vymeniť svoj mobilný telefón, notebook alebo tablet, príďte si po svoje nové zariadenie do DATARTu, kde ho získate ešte lacnejšie. Navštíviť eshop DATART či jednu z 21 predajní počas týždňa EXTRA ZĽAVY sa naozaj oplatí.

Potrebujete pomôcť s výberom?

Využite službu CHYTRART a nechajte si poradiť od odborníkov, ktorí spolu s vami nájdu najlepšie riešenie pri výbere chladničky alebo akéhokoľvek iného spotrebiča tak, aby splnil vaše očakávania. Vo všetkých predajniach DATART na Slovensku vám elektrošpecialisti poskytnú kvalitné a zrozumiteľné poradenstvo a odpovedia na všetky otázky, ktoré vás zaujímajú. K službám pre zákazníkov, ktoré poskytuje DATART, patria aj DOPRAVART – doprava spotrebiča do bytu zákazníka prakticky kamkoľvek a na ktorékoľvek poschodie spolu s inštaláciou, sprevádzkovaním či zberom starého spotrebiča na ekologickú likvidáciu a RÝCHLART – vyzdvihnutie objednávky z e-shopu do 30 minút v predajni zadarmo.

V DATARTe sa môžete spoľahnúť na vysokú úroveň služieb a širokú ponuku elektrospotrebičov za bezkonkurenčné ceny. Navštívte najbližšiu predajňu DATART alebo kliknite na e-shop a užívajte všetky výhody DATARTu.

Komentáre