Život

Pralinky ZAX sú štýlový a lahodný darček, ktorý je zároveň zážitok.

"Premýšľate nad naozaj výnimočným darčekom pre svojich klientov, partnerov, kolegov, či priateľov? "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 3. novembra 2022 11:20
Foto: ZAX
Predstavujeme vám ZAX, slovenské prémiové pralinky,ktoré uznáva aj svet. Pochádzajú z Komárna a sú tak chutné, že presvedčili aj náročnú medzinárodnú porotu.

Majsterka čokolády Zuzana Vargová vyrobila pralinku s marakujovou plnkou, ktorá získala tri hviezdičky - maximum - na London Great Taste Awards 2022, považovanej za Oscarov v gastronómii, čím sa oficiálne stala svetovým lídrom v kategórii plnených čokolád.

O výnimočnosti marakujového bonbónu svedčí aj to, že je dlhodobo najobľúbenejší v sortimente ZAX. Každý jeden sa vyrába ručne a s rovnakou precíznosťou, čo zaručuje, že aj vy si môžete užiť presne tú istú chuť, aká očarila londýnsku porotu. Všetky luxusné sladké delikatesy ZAX, ako aj ocenenú čokoládovú špecialitu v samostatnej kolekcii v elegantnej krabičke je možné zakúpiť na stránke manufaktúry www.zaxchoco.com

Ako vraví Zuzana Vargová, tajomstvo ZAX je nielen ručná práca a prekrásny vizuál, ale aj najkvalitnejšie suroviny na trhu, bez pridania umelých farbív či konzervačných látok. „Používame iba špičkovú čokoládu, 100% ovocné pyré, orechy a smotanu. Chceme aby bol ZAX zážitok, rituál, niečo veľmi osobné, čo vyčarí každému úsmev na tvári.“
Foto: ZAX

V komárňanskej dielni majú zlaté ruky a dokážu personalizovať čokoládu presne podľa vašich potrieb. Vyrobia vám pralinky na akúkoľvek špeciálnu príležitosť, produkty namaľujú vo farbách vašej firmy, prispôsobia aj príchute a tvary, grafiku či dizajn balenia. „Bonbóny balíme po 2 až 100 ks, plus máme 8 druhov tabuľkových čokolád a dražé, fantastické nátierky a to je len zlomok toho, čo dokážeme vymyslieť a vykúzliť,“ hovorí Zuzana Vargová.

ZAX je darček, ktorý ocení každý, pretože je originálny a úžasne chutí. Vyberte si spomedzi klasických orieškových plniek, alebo skúste svieže ovocné tóny a samozrejme naše bestsellery s najlepšími likérmi a koňakmi. Chcete spoznať celú ponuku ZAX? Kliknite na www.zaxchoco.com.

Komentáre