Život

Milujete pečenie a lahodné dezerty? Tieto jarné novinky budete milovať

"Nechajte sa inšpirovať trendy novinkami, ktoré hýbu svetom pečenia a dezertov!"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 2. mája 2023 16:38
Ilustračné foto Foto: Shutterstock
Spoznajte fantastické novinky z kuchyne Dr. Oetker, pečte s láskou a vytvárajte spoločne s nami chuť domova.

Jedinečné vaječné bielky nielen na pečenie
Uľahčite si prípravu obľúbených snehových receptov alebo dodajte vášmu telu potrebnú dávku proteínu vďaka prvotriednej novinke – 100% vaječné bielky Dr. Oetker, ktoré sú pasterizovanými bielkami od sliepok z voľného chovu. Sušené vaječné bielky majú všestranné využitie. Sú totiž vhodné na prípravu sladkých i slaných jedál, polevy či snehového cesta Pavlova torta, kde môžu nahradiť čerstvé vaječné bielky, a to bez nutnosti oddeľovania od žĺtkov. A výsledok? Ten vám prinášame so 100 % garanciou. Na obnovenie 1 bielka vám postačia 3 PL vody, pričom celé balenie zodpovedá 5 čerstvým bielkom. Vaječné bielky neobsahujú sacharidy, tuky ani cholesterol, preto sú v práškovom stave ideálne aj ako prírodný doplnok stravy a zdroj kvalitného proteínu do kokteilov, kaší, palaciniek či omeliet, čo ocenia i športovo aktívni spotrebitelia. Rovnako poteší aj praktický recept na Snehové pusinky, ktorý nájdete na zadnej strane obalu.

Zdroj: Dr. Oetker

TIP: Chcete ohúriť svojich najbližších? Vyskúšajte tento extra receptový tip na neodolateľné Orechové pusinky s parížskou šľahačkou, s ktorými zaručene zabodujete. Celý recept nájdete TU.

Ak ste milovníkom slaných jedál vyskúšajte si pripraviť Bielkovú zeleninovú omeletu, ktorá bude skvelou voľbou na víkendový brunch. Cely recept nájdete TU.

Kvalitná čokoláda vylepší všetko
Chcete vašim sladkým receptom dodať extra čokoládovú chuť či trendy vzhľad? Stavte na kvalitu a siahnite po zdobení - Čokoládové kúsky Dr. Oetker, ktoré sú vyrobené z prvotriednej horkej čokolády s 41 % obsahom kakaa. Vo výrobku použité kakao je vypestované udržateľným spôsobom s rešpektom k životnému prostrediu a k ľudom.* Čokoládové kúsky môžete využiť na pečenie priamo do cesta alebo primiešať do krémov. Po upečení držia tvar a cestu dodávajú fantastickú čokoládovú chuť. Rovnako sú ideálne na dozdobenie múčnikov, tort, dezertov, zmrzliny či sladkých jedál. Ozvláštniť s nimi môže aj vaše raňajkové kaše alebo jogurty. Fantázii sa medze nekladú! Tak neváhajte a dotvorte vaše klasické či moderné recepty dokonalými čokoládovými kúskami, ktoré im dodajú úplne nový rozmer.Čokoláda je predsa synonymom lásky!

TIP: Chcete potešiť svoju polovičku dobrotou, ktorej zaručene neodolá? Pripravte mu originálne Muffiny pre pánov s kvapkou whisky. Celý recept nájdete TU.

Patríte k milovníkom lahodných krémových dezertov? Novinka inspirovaná obľúbeným zákuskom Slovákov alebo bleskový „trasený“ dezert s karamelom budú pre vás pravým pokušením, ktorému neodoláte!

Zdroj: Shutterstock

Jednoducho punč! Nový rozmer overenej klasiky
Dajte do pozoru vaše chuťové poháriky a doprajte si nový Puding Dr. Oetker aróma Punč, ktorý je inšpirovaný najobľúbenejším zákuskom Slovákov, Punčovými rezmi. Zároveň predstavuje druh pudingu, ktorý je na slovenskom trhu jedinečný. Neváhajte a doprajte sebe a svojim blízkym lahodné krémové potešenie, ktoré vyčarí úsmev na tvári a opantá všetky vaše zmysly. Okrem prípravy pudingových a dezertných pohárov je ideálny aj ako prísada do múčnikov, osviežujúcich krémov či náplní. Pripravíte ho jednoducho z 0,5 l mlieka alebo rastlinného nápoja**, 20-30 g cukru a 4 lahodné porcie sú hotové za pár minút. Fantázii sa medze nekladú. Chuťový zážitok môžete umocniť pridaním čerstvého ovocia, piškót alebo toppingu. Keď puding, tak jedine od Dr. Oetker!

Neodolateľný „trasený“ dezert
Crème Olé Slaný karamel Dr. Oetker je nadýchaný „bleskový“ dezert bez varenia. Vďaka jedinečnej receptúre má dezert ľahkú a lahodnú krémovú konzistenciu, ktorá sa priam rozplýva na jazyku. Sladká karamelová chuť so štipkou soli zas garantujú chuťovú explóziu, ktorá opantá všetky vaše zmysly. Obsahuje karamelový prášok a prírodnú karamelovú arómu. Je ideálny do všetkých „trasených“ receptov ako náplň, alebo ako rýchly dezert na akúkoľvek príležitosť. Crème Olé si pripravíte jednoducho len za 3 minúty! Na jeho prípravu vám bude stačiť 300 ml studeného mlieka, šľahačky alebo rastlinného nápoja**. Ak chcete ohúriť skúste si dezert „vytriasť“ ručne v rytme vašej obľúbenej pesničky. Takto pripravený dezert môžete okamžite servírovať. Dekorovať ho môžete čerstvým ovocím, posekanými orechmi alebo toppingom. Neváhajte a nechajte sa rozmaznávať dobrotou, ktorá stojí za to!

Zostali ste smädný po ďalších novinkách? Uhaste to sviežim perlivým nápojom, ktorú milujú celé generácie Slovákov a doprajte si svieži letný drink s novinkou – Šumienka aróma Pomaranč Dr. Oetker bez cukru. Užite si teplé slnečné dní naplno!

Zdroj: Dr. Oetker

Prajeme vám množstvo zábavy v kuchyni, krásne chvíle s rodinou a dobrú chuť!

*Výrobok z udržateľných zdrojov s certifikátom Rainforest Alliance.
**Výrobok pri použití rastlinného nápoja je vhodný aj pre VEGÁNOV.


Odporúčaná maloobchodná cena 100% vaječné bielky sušené Dr. Oetker 15 g: 1,49 €
Odporúčaná maloobchodná cena Čokoládové kúsky Dr. Oetker 70 g: 1,49 €
Odporúčaná maloobchodná cena Puding Dr. Oetker aróma Punč 38 g: 0,39 € - 0,43 €
Odporúčaná maloobchodná cena dezertu Crème Olé Dr. Oetker 53 g: 1,05 €

Viac o výrobkoch Dr. Oetker a skvelé receptové inšpirácie nájdete na www.oetker.sk

Komentáre