Život

Highlighty týždňa: Ján Laco a jeho čarovanie v bránke

"Postup do štvrťfinále síce nemáme iba vo vlastných rukách, no v bránke máme famózneho brankára. Pozrite si zákroky, ktorými hviezdil v zápase s Talianskom."

Veronika Rosputinská, 19. mája 2014 6:00
Ján Laco Foto: TASR/Pavel Neubauer


Hokejový týždeň sa pre Slovensko nevyvíjal úplne podľa predstáv. Všetko spustil pondelkový zápas s Francúzskom, v ktorom sme ako favoriti mali ukradnúť súperovi tri body. Z vidiny plného bodového zisku však napokon boli len oči pre plač, prehra 3:5 dodnes úplne neprebolela. Hoci sme v stredu s Nórmi vyhrali a tri body uchmatli aj Talianom, francúzska facka môže znamenať červenú do štvrťfinálových bojov.

Nepredbiehajme však, nič ešte nie je stratené. Pozornosť sústredíme najmä na utorkový zápas s Dánskom, v ktorom musíme bodovať a potom už len dúfať, že sa na našu stranu postaví aj pani Šťastena. Predtým si vychutnajte nášho famózneho Jána Laca.


Štvornásobná svadba


Nielen hokejom žije národ slovenský. Ako po iné týždne, aj cez tie „majstrovské“ sa ľudia rodia, umierajú, oslavujú. A práve uplynulú sobotu sa v obci Veľká Čausa konala netradičná oslava. Svadobné zvony zvonili naraz štyrom ženám, na tom by nebolo nič neobvyklé, keby neboli z jednej rodiny. Tri sestry povedali „áno“ svojim vyvoleným v rovnaký deň a doplnila ich dokonca aj mama.

"Je to ťažké, všetko sa rieši štyrmi, každý má svoj názor, chce niečo iné. Ale nakoniec sme našli dohodu, myslím si, že to všetko dobre dopadlo. Teraz sa už len budeme baviť do rána," prezradila v deň svadby mama Eva Šárošová.

TAKTO VYZERALA NETRADIČNÁ SVADBA


Komentáre