Život

Chýba vám objatie? V uliciach slovenských miest budú zadarmo

"Celoslovenský Hug Day, teda akýsi Deň objatí, sa uskutoční 25. júna v uliciach viacerých slovenských miest. Do dobrovoľníckeho projektu sú zapojené stovky ľudí."

Webmagazin.sk, 18. júna 2014 8:00
Hug Day Foto: Hug Day


Aby bol človek vo svojom živote skutočné šťastný a spokojný, potrebuje údajne až niekoľko objatí denne. Nie každý však má možnosť mať pri sebe každý deň niekoho, kto mu vrelý stisk venuje. Dokonca sa medzi nami nájdu aj takí, ktorých nik neobjíme, aký je týždeň dlhý. A čo je smutné, niekde dokonca žijú "zabudnutí" ľudia, ktorí si už pocit z objatia sotva pamätajú.

Chýba objatie aj vám? Celoslovenský Hug Day, teda akýsi Deň objatí, sa uskutoční 25. júna v uliciach viacerých slovenských miest. Do dobrovoľníckeho projektu sú zapojené stovky ľudí. Objatia sa dostanú do ulíc a budú pre všetkých. A zadarmo!



"Našou snahou je prekonať minuloročný rekord v počte rozdaných objatí," prezrádza tím organizátorov Hug Day. Nebudú to mať ľahké, v roku 2013 ich bolo v uliciach rozdaných vyše 58-tisíc.

Slovenský projekt prekonáva hranice


Tento projekt nie je úplnou novinkou, na Slovensku budú dobrovoľníci objatia rozdávať už po tretí raz. Tento rok sa dokonca objatia dostanú aj za hranice našej krajiny, rozdávať sa bude aj v susednej Českej republike či ďalekom Azerbajdžane.

Podujatie bude vo viacerých mestách doplnené sprievodným programom, chýbať nebudú netradičné či hromadné objatia, ale aj hudobné vystúpenia a diskusie. Chcete radosť z objatia šíriť aj vy? Zapojiť sa môže každý, stačí motivácia a odhodlanie. Nezabudnite, ak chcete byť šťastní, musíte sa objímať.

Komentáre