Život

Highlighty týždňa: Hamšíkova svadba a spievajúci Hasselhoff

"Slovenský futbalista Marek Hamšík sa v sobotu oženil. Kaštieľ v Beladiciach strážili ochrankári a dvojica sa po obrade ukázala novinárom. Ako im to svedčalo, nájdete na fotografiách v článku."

Veronika Rosputinská, 7. júla 2014 6:00
Marek Hamšík sa oženil. Foto: TASR/Henrich Mišovič


Svadba je dôležitým míľnikom v živote každého človeka. Pár ju zväčša plánuje do posledného detailu a chce, aby išlo všetko hladko. Ak ste navyše známa osobnosť, dôležitým bodom na zozname je zaistiť dostatočné súkromie. Verejnosť je pravdepodobne zvedavá...

V tomto duchu sa niesli aj prípravy na svadbu slovenského futbalistu Mareka Hamšíka – kaštieľ v Beladiciach pri Nitre strážili ochrankári a všetci zamestnanci údajne museli podpísať zmluvu o mlčaní. Po obrade sa však pár postavil aj pred novinárov a poskytol spoločne krátke vyhlásenie.

Marek Hamšík sa oženil. Foto: TASR/Henrich Mišovič
„Deň bol pokojný, začal prípravami a bolo to pohodové, ale ako sa blížila piata hodina, bolo to také stresujúce. Potom to ale opadlo,“ odpovedala novinárom čerstvá pani Hamšíková. Mladomanželia tiež prezradili, že na svadobnú cestu sa nechystajú, ale zase naopak, tretieho potomka plánujú. Ako vtipne poznamenali, nie v deň svadby.


Hasselhoff to roztočil


Už niekoľko týždňov žili milovníci retra, 80. a 90. rokov, seriálu Baywatch a obdivovatelia auta KITT príchodom ikony spomenutého, Davida Hasselhoffa, na Slovensko. Fanúšikovia sa dočkali, hviezda dorazila a počas víkendu vystúpila v Orechovej Potôni v rámci projektu zvaného Acceleration 2014 v šou "Celebrate the 80's and 90's with the Hoff". Spolu s Vengaboys, Rickom Astleym, Turpo B či Samanthou Fox rozbláznili dav neuveriteľných 20-tisíc ľudí.

David Hasselhoff vybehol na pódium presne o polnoci a predviedol svoj najväčší hit Looking For Freedom, ktorý vznikol pred úctyhodnými 25 rokmi. Hasselhoff prekvapil najmä pozdravom v slovenčine a uvoľneným a priateľským vystupovaním, dokonca časť fanúšikov vyzval k sebe na pódium.

Komentáre