Život

Bratislava ožíva módnou show EUROVEA FASHION FORWARD už po siedmykrát!

"V špeciálnom Fashion stane na námestí pri nákupnom centre EUROVEA sa návštevníci môžu tešiť na najnovšie kolekcie prestížnych svetových značiek a talentovaných slovenských návrhárov. "

OTS, včera 13:15
Foto: EUROVEA
Od stredy 16. do piatku 18. októbra 2024 môžu milovníci módy opäť zažiť v Bratislave rovnakú atmosféru ako na svetových „fashion weeks“.

V špeciálnom Fashion stane na námestí pri nákupnom centre EUROVEA sa návštevníci môžu tešiť na najnovšie kolekcie prestížnych svetových značiek a talentovaných slovenských návrhárov. V rámci trojdňového maratónu prehliadok môžete vidieť aktuálne kolekcie prestížnych značiek Luisa Spagnoli, Twinset, Hugo, Boss, Gerry Weber, Wellensteyn, Desigual, Intimissimi, GAP, Cube, 4F, Primark, Sugarbird, modely od módnej dizajnérky Jaroslavy Wurll Kocanovej, kolekciu MUSA Atelier a udržateľný koncept značky REZKE.

O vlasy & make-up sa počas všetkých troch módnych dní postará exkluzívny salón krásy DNA, ktorý je v Eurovea s dizajnovým konceptom DNA Beauty vyhľadávaným miestom skvelých odborníkov a sofistikovaného prístupu ku kráse, kde sa pôžitky menia na zážitky bez výčitiek.

Pod choreografiu sa opäť podpisuje Lacko Cmorej a predvádzať na móle budú tanečnice, ktoré klasický catwalk oživia aj tanečnými kreáciami.

Vstupenky na jednotlivé dni prehliadok sú k dispozícii na: bit.ly/EFF-2024_Ticketportal za cenu 25 eur na deň. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť módu svetového formátu priamo v srdci Bratislavy!

Komentáre