Zdravie

Na Klinike Esthetic je hitom roka 4D bio niťový lifting bez skalpela

"S absolútnou svetovou novinkou v estetickej dermatológii, 4D bio niťovým liftingom, začala klinika Esthetic len pred pár mesiacmi a už teraz je spomedzi omladzovacích zákrokov jednoznačným hitom roka."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. novembra 2014 5:46
Na Klinike Esthetic je hitom roka 4D bio niťový lifting bez skalpela Foto: Klinika Esthetic
Keď som sa na prestížnej svetovej klinike krásy zúčastnila s našim lekárskym tímom na školení o 4D bio niťovom liftingu, vedela som, že tento zákrok musím priviezť na Slovensko a dopriať ho našim klientkám. Spĺňa všetky vysoké nároky, ktoré sú kladené na súčasnú estetickú dermatológiu. Je odborný, založený na princípoch orientálnej medicíny, minimálne invazívny, veľmi účinný a čo je podstatné, výsledný efekt je prirodzený. Klientky, ktoré ho u nás podstúpili, sa stretávajú len s pozitívnymi odozvami svojho okolia. Od priateľov dostávajú komplimenty, ako sviežo a mladistvo pôsobia a nikto nevie, čím to je, keďže zákrok je veľmi diskrétny. 4D bio niťový lifting je minimálne invazívny zákrok, ktorý nie je pre klientku nijak náročný,“ pochvaľuje si MUDr. Alexandra Novotná, PhD., majiteľka kliniky Esthetic.

Na Kliniku Esthetic sa v aplikácii 4D bio niťového liftingu teraz chodia školiť aj lekári z iných kliník, ktorí pod vedením tých najskúsenejších lekárov v tomto odbore získavajú praktické zručnosti. Jedno zo školení sa uskutočnilo aj začiatkom novembra pod vedením medzinárodne uznávanej dermatologičky Dr. Eleny Furdeckej z Moskovskej štátnej univerzity.

Princíp omladenia pomocou 4D bio niťového liftingu spočíva vo vytiahnutí kože na tvári v kriticky poklesnutých oblastiach v okolí sánky a pier pomocou špeciálneho systém kanýl a nití. Je ideálny pre dámy vo veku 40 - 55 rokov, ktoré najviac trápi poklesnutá koža v oblasti sánky, povisnuté kútiky, prehĺbené nosovo – ústne vrásky. Bez použitia skalpela im tak naši lekári vedia vrátiť ich prirodzené kontúry tváre, aké mali vo veku okolo tridsiatky. Zákrok je takmer nebolestivý, keďže sa robí iba v lokálnej anestézii. Vykonáva sa ambulantne a trvá približne 60 – 90 minút. Nezostávajú po ňom žiadne modriny, podliatiny, stehy ani nahromadená koža. Miesto vpichu sa hojí rýchlo bez zanechania stopy alebo jazvy, keďže nedochádza k rezaniu pokožky.
Na Klinike Esthetic je hitom roka 4D bio niťový lifting bez skalpela Foto: Klinika Esthetic

4D bio niťovým liftingom je možné podvihnúť aj obočie, poklesnuté líca, kožu pod bradou a tiež upraviť kožu v dekolte. Táto technika je ideálnym riešením pri tzv. „unavenej“ alebo „strhanej“ tvári. Pomocou vstrebateľných bio-dermálnych nití sa aktivuje tvorba kolagénu, čím sa vytvára kolagénová „kostra“ a tým dochádza k spevneniu a podvihnutiu ochabnutej pokožky, vyhladeniu kontúr a drobných vrások.

Biodermálne nite sú zložené z injekčnej mikroihly – kanily a samotnej nite o hrúbke vlasu. Po zavedení nite sa ihla vytiahne a vlákno zostane uložené bez fixácie vo vrstve kože. Zákrok sa opakuje podľa potreby, pričom interval medzi ošetreniami je 3 týždne. Po pol roku sa odporúča zopakovanie kúry. Výsledný efekt pretrváva roky.

Komentáre