Technológie

Séria HONOR Magic7 predstavuje autopilota s AI pre mobilné zariadenia

"HONOR v spolupráci so spoločnosťou Qualcomm predstavil prvý ekosystém založený na AI na Snapdragon Summit 2024."

OTS, včera 15:11
Séria HONOR Magic7 predstavuje autopilota s umelou inteligenciou pre mobilné zariadenia Foto: HONOR
Globálna technologická značka HONOR včera oznámila, že jej nadchádzajúca séria smartfónov Magic7 bude podporovaná revolučnou mobilnou platformou Snapdragon® 8 Elite od Qualcomm Technologies. Na stretnutí Snapdragon Summit 2024 spoločnosť HONOR odhalila svoje plány na vývoj ekosystému zameraného na umelú inteligenciu. Na pódiu spoločnosť HONOR predstavila prelomové funkcie umelej inteligencie, ktoré sa objavia v sérii Magic7, vrátane prvého agenta AI v zariadení pre otvorený ekosystém a prvého vykresľovania grafiky NPU v reálnom čase pre mobilné hry. Spoločnosť tiež ukázala prvý náhľad svojho nového vlajkového modelu.

„Otvorenosť a spolupráca sú súčasťou našej DNA,“ povedal Dr. Ray Guo, marketingový riaditeľ spoločnosti HONOR. „Spolupracujeme s Qualcomm Technologies, aby sme definovali prvý ekosystém zameraný na umelú inteligenciu a spôsobili revolúciu v používateľskej skúsenosti. Sme nadšení, že môžeme predstaviť prvého AI Agenta pre otvorený ekosystém a prvýkrát priniesť do hier generatívnej AI podporovanú NPU. Vitajte v ére autopilota AI pre mobilné zariadenia.“

Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou HONOR na formovaní budúcnosti umelej inteligencie a nanovo definovať spôsob, akým ľudia interagujú s technológiami,“ povedal Chris Patrick, senior viceprezident a generálny riaditeľ pre mobilné telefóny spoločnosti Qualcomm Technologies. „Spoločne máme potenciál posúvať hranice AI a vytvárať skutočne transformačné zážitky.“

Autopilot AI pre mobilné zariadenia: Prvý agent AI v oblasti otvoreného ekosystému

Séria HONOR Magic7 predstavuje prvého agenta AI na zariadení s otvoreným ekosystémom. Prostredníctvom jednoduchej textovej alebo hlasovej výzvy môže AI Agent vykonávať úlohy v mene používateľa, ako je napríklad objednávanie jedla domov. So súhlasom používateľa sa môže učiť z jeho návykov a robiť inteligentné rozhodnutia. Môže napríklad zistiť, že užívateľ uprednostňuje kávu s ovseným mliekom a podľa toho ju objednať. Dokáže tiež nájsť a zrušiť nechcené predplatné v aplikáciách pomocou jednoduchého príkazu, čím prekonáva hranice medzi aplikáciami a službami.

AI Agent, podobne ako osobný asistent, môže pomôcť pri širokej škále úloh vrátane plánovania ciest, rezervácie letov, plánovania kalendára, správy upozornení, prenosu súborov medzi aplikáciami a ďalších. Agent AI, ktorý beží na MagicOS 9.0 na zariadeniach série HONOR Magic7, poskytuje bezkonkurenčné pohodlie a zahajuje éru autopilota AI.

Hardvér podporovaný AI: Generatívna umelá inteligencia používa na hranie hier po prvýkrát v zariadeniach jednotku NPU

Pripravovaná séria smartfónov Magic7 prinesie do hier po prvýkrát generatívnu umelú inteligenciu priamo poháňanú NPU. V porovnaní s inými smartfónmi riešenie HONOR znižuje zaťaženie GPU, čo prináša nižšie teploty zariadenia a lepší herný zážitok s vyššou kvalitou obrazu.

Bezproblémová umelá inteligencia: MagicRing posilňuje ekosystém Snapdragon
Počas svojej prezentácie HONOR ukázal, ako v spolupráci so spoločnosťou Qualcomm Technologies definuje ekosystém zameraný na umelú inteligenciu, ktorého cieľom je spôsobiť revolúciu v používateľskej skúsenosti v oblasti konektivity, interakcie a výkonu. Značka tiež ukázala, ako jej technológia MagicRing posilňuje tento ekosystém v celom rade produktov, aplikácií a služieb.

MagicRing uľahčuje prácu s umelou inteligenciou na viacerých zariadeniach vďaka bezpečnému a plynulému toku služieb a informácií medzi zariadeniami. Napríklad pri používaní systému Windows na platforme Snapdragon umožňuje Cocreator používateľom vytvárať podrobné umelecké diela z jednoduchých náčrtov. Vďaka technológii MagicRing môžu používatelia bezproblémovo pristupovať k aplikácii Cocreator na svojom HONOR MagicPad 2 a kresliť majstrovské diela s pomocou Magic Pencil. Môžu tiež použiť funkciu HONOR Magic V3 AI Zmizík na HONOR MagicBook Art 14, aby si mohli vychutnať pohodlie mobilných funkcií AI na všetkých svojich zariadeniach.

Séria HONOR Magic7, poháňaná procesorom Snapdragon 8 Elite a MagicOS 9.0, je pripravená uviesť novú éru autopilota s umelou inteligenciou s intuitívnym agentom AI. Séria po prvýkrát prinesie do herných zariadení generatívnu AI poháňanú jednotkou NPU.Viac informácií bude zverejnených na evente k uvedeniu série HONOR Magic7 v Číne 30. októbra 2024.

Komentáre