Technológie

Čisté a zdravé prostredie bez vírusov?

"Riešením je systém s technológiou NASA."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 26. mája 2021 11:22
Čisté a zdravé prostredie bez vírusov? Riešením je systém s technológiou NASA Foto: AIRCLEAN, s.r.o
Pandémia koronavírusu ovplyvnila vo veľkej miere súkromný život miliónov ľudí, pracovný nevynímajúc. Prinútila svet prijať radikálne opatrenia a priniesť unikátne riešenia. Jedným z nich je aj systém ActivePure®, chrániaci nielen bezpečnosť vzduchu, ktorý dýchame.

Čisté a zdravé prostredie bez vírusov? Riešením je systém s technológiou NASA Foto: ActivePure®


Ničí vírusy aj baktérie
COVID-19 vytrhol z každodennej rutiny a prinútil čeliť jednej z najväčších výziev domácnosti, spoločnosti aj podniky. Bezpečnosť a predovšetkým prevencia pred šírením vírusov sa stali bežnou realitou všedných dní rovnako, ako ochrana zdravia, ktorá je kľúčová nielen na pracoviskách. Dokonalé čistenie vzduchu ale aj povrchov (podlahy, stoly, police, parapety) zabezpečí špičkový systém s technológiou ActivePure®, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre potreby vesmírnych staníc a žiaden iný výrobca k nej nemá prístup.


Čo je ActivePure®?
ActivePure® je jedinečná technológia, ktorá bola vyvinutá v USA, v spolupráci s tímom odborníkov z NASA. Ich pôvodným cieľom bolo zabezpečiť vyčistenie vzduchu na medzinárodnej vesmírnej stanici. Vyvinutá špeciálna metóda čistenia prostredia neutralizuje okolité baktérie, vírusy a plesne. Systém bol neskôr zdokonalený, patentovaný a začal sa využívať v systémoch na čistenie vzduchu Pure&Clean. Tie zabezpečujú hygienicky čistý vzduch, povrchy a redukujú viac ako 99 % patogénov za 24 hodín.

Pure&Clean zabezpečuje najvyššiu ochranu kvality vzduchu. Dôvod, prečo je technológia bezpečná, je jednoduchý. Active Pure simuluje procesy, ktoré sa bežne vyskytujú v prírode. Zároveň napomáha minimalizovať riziko prenosu infekcií a iných chorôb bez toho, aby prišlo k ohrozeniu zdravia dospelých, detí, zvierat alebo dokonca rastlín v okolí.

Niekedy jednoducho neexistujú súperi
Špičkový, vírusy neutralizujúci prenosný aj zabudovateľný systém vytvára skutočne bezpečné prostredie. Výsledky nezávislých laboratórnych testov dokázali aj to, že technológia ActivePure® preukázateľne a rýchlo eliminuje 99,9% vzdušného vírusu SARS-CoV-2, vrátane, baktérií, plesní, húb, dymu, alergénov či pachov. Zároveň poskytuje nepretržitú dekontamináciu povrchov a čistenie vzduchu v reálnom čase. Unikátny systém používa kombináciu technológií ionizácie, špičkového HEPA filtra, fotokalatickej oxidácie (PCO) a samozrejme, patentovanej ActivePure® technológie.


Ako systém funguje?
Technológia ActivePure® využíva fotokatalitycký proces na výrobu hydroxylových radikálov, ktoré majú na svedomí ničenie baktérií , vírusov a plesní. Pokročilá aktívna PCO technológia - ActivePure® nepretržite chráni a čistí prostredie v domácnostiach, na pracoviskách, v školách, hoteloch, zdravotníckych zariadeniach aj lekárňach. Poznáte bezpečnejšiu cestu, ako pomaly vrátiť život do bežných koľají?

Komentáre