Štýl

Zídu sa slnečné okuliare aj na jeseň a v zime

"Dni sa skracujú a namiesto pekného jasného počasia prichádzajú sychravé a daždivé dni."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 31. októbra 2020 20:55
Foto: Soloviova Liudmyla / Shutterstock.com
Stále sú však aj krásne slnečné dni, počas ktorých trávime čas vonku, prípadne šoférujeme alebo v zime lyžujeme na svahoch zaliatych horským slnkom. Takže – zídu sa slnečné okuliare aj na jeseň a v zime? Určite áno, treba ich mať poruke.

Citlivosť na slnko
Najmä ľudia s modrými či sivými očami sú veľmi citliví na slnko, preto nosia slnečné okuliare preventívne poruke aj na jeseň či v zime, ak by sa náhodou nečakane zmenilo počasie a sychravý deň by sa zmenil na jasný a slnečný. Avšak, slnečné okuliare nepotrebujú len ľudia s citlivými očami. Rovnako sa zídu aj šoférom či lyžiarom. Aj v tomto prípade však platí, že slnečné okuliare musia byť kvalitné, aby ste si tak chránili svoj zrak. Napríklad slnečné okuliare Ray-Ban sú aj pre jeseň a zimu skvelou voľbou, pretože kombinujú imidž a komplexnú ochranu očí pred slnkom.

Šoférovanie či lyžovanie
Ako sme už načrtli, slnečné okuliare sú rovnako potrebné aj na jeseň či v zime počas šoférovania alebo lyžovania. Pri šoférovaní vie silné slnečné svetlo, ktoré mieri priamo do očí, poriadne potrápiť. A zvlášť v prípade, že máte citlivé oči. Preto odporúčame mať v aute vždy poruke slnečné okuliare. O dôležitosti slnečných okuliarov pri lyžovaní na horách ani netreba špeciálne hovoriť. Sú absolútne nevyhnutné, pretože sa nimi chránite pred snežnou slepotou.

Štýlovo a bezpečne
Slnečné okuliare boli vždy aj imidžovou záležitosťou. V dnešnej dobe už môžete príjemne zladiť imidž, kvalitu a komfort pre oči. Ak sa pozriete napríklad na Duos.sk, tak veľmi rýchlo objavíte portfólio rôznych slnečných okuliarov od prestížnych značiek. Stačí si len vybrať a spraviť si jeseň či zimu výnimočnú aj vďaka parádnym a štýlovým slnečným okuliarom.

Komentáre