Štýl

Späť do školy a do práce s ruksakom Fjällräven

"Vyberte si ten svoj."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 28. augusta 2024 8:40
Späť do školy a do práce s ruksakom Fjällräven. Vyberte si ten svoj Foto: Fjällräven
Zoznámte sa s ruksakmi Fjällräven. Každý z nich je iný, ale všetky majú jedno spoločné - sú vyrobené z odolných materiálov bez obsahu PFC a budú vašim skvelým parťákom na ceste do školy, do práce aj na výletoch.

Fjällräven navrhuje ruksaky od roku 1960 a vie, ako ich vyrobiť funkčné, pohodlné a spoľahlivé. Švédska značka má v ponuke široký sortiment ruksakov na každodenné nosenie v rôznych farbách, veľkostiach a verziách. Od ikonického ruksaku Kånken Laptop až po mohutný Skule, sofistikovaný Räven alebo ultraľahký ruksak High Coast Foldsack. Tak ktorý z nich si vyberiete?

Ikonický Kånken Laptop
Ruksak na notebook Kånken kombinuje klasický dizajn s modernou funkčnosťou. Má samostatnú polstrovanú priehradku na notebook, polstrované popruhy a praktické úložné vrecká. K dispozícii v troch veľkostiach.

Odporúčaná maloobchodná cena pre Kånken Laptop 13”: 124,99 eur Odporúčaná maloobchodná cena pre Kånken Laptop 15”: 129,99 eur
Odporúčaná maloobchodná cena pre Kånken Laptop 17”: 134,99 eur

Výkonný Skule
Ruksak Skule bude vaším výkonným parťákom na každodenné používanie. Je nabitý funkčnými prvkami, má sieťovaný chrbtový panel, polstrované ramenné popruhy, vrecko na fľašu a mnoho ďalšieho. Stačí sa zbaliť a vyraziť. K dispozícii vo verziách 20 l a 28 l.

Odporúčaná maloobchodná cena pre Skule 20: 89,99 eur
Odporúčaná maloobchodná cena pre Skule 28: 99,99 eur

Sofistikovaný Räven
V ruksaku Räven sa odolnosť snúbi so štýlom. Tento ruksak je bohatý na funkčné prvky a praktickosť v jednoduchom, nenápadnom dizajne. Má samostatnú priehradku na notebook a prednú priehradku na zips s organizérom so sieťovanými vreckami. K dispozícii vo verziách 20 l a 28 l.

Odporúčaná maloobchodná cena pre Räven 20: 109,99 eur
Odporúčaná maloobchodná cena pre Räven 28: 129,99 eur

Ultraľahký High Coast Foldsack
Ultraľahký a ultrafunkčný ruksak High Coast Foldsack je prenosný, vodeodolný a skvelý parťák na prechádzky po meste, krátke výlety a víkendové dobrodružstvá. Objem 24 l.
Odporúčaná maloobchodná cena : 109,99 eur

Všetky výrobky sú k dispozícii v kamenných predajniach Fjällräven Shop a na www.fjallraven-slovensko.sk

Komentáre