Štýl

Puding roku s nádychom exotiky

"Neodolateľná chuťová kombinácia manga a kurkumy."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 14. októbra 2023 11:58
Foto: Shutterstock
Chcete si pripomínať atmosféru leta počas celého roku? Na to, aby ste objavovali pravú exotiku, nemusíte vôbec nikam cestovať. Stačí, ak si doprajete štipku nášho chuťového dobrodružstva v pohodlí domova. Pripravte si dezertné poháre a nechajte sa rozmaznávať lahodným krémovým pudingom s chuťou sladkého manga a jemne korenistej kurkumy.


Originálny dezert so závanom exotiky
Milovníci prémiových zážitkov zbystrite pozornosť, na scénu prichádza puding roku - Premium Puding Mango & Kurkuma Dr. Oetker!

Doprajte sebe aj svojim blízkym poctivý krémový puding s lákavou kombináciou originálnych exotických chutí zrelého manga a orientálnej kurkumy. Vysokokvalitné mangové pyré, jemne mletá zlatá kurkuma a vyvážená receptúra sú zárukou jedinečného chuťového zážitku, ktorému nikto neodolá. Okrem prípravy jedinečných pudingových a dezertných pohárov sa skvele hodí aj ako prísada do múčnikov, osviežujúcich krémov či náplní. Pripravíte ho jednoducho, stačí pridať ½ litra polotučného mlieka, 2-3 polievkové lyžice cukru (asi 30 gramov) a 4 lahodné porcie sú hotové za pár minút. Premium Puding Mango & Kurkuma vás nadchne nielen svojou jedinečnou kombináciou chutí, ale aj svojim moderným obalom. Vďaka Premium Pudingom Dr. Oetker sa aj bežný deň stane výnimočným.

Odporúčaná maloobchodná cena Premium Puding Mango & Kurkuma 40 g: 0,75 - 0,79 €

Ak radi experimentujete, vyskúšajte aj ďalšie lahodné druhy, akými sú obľúbená Horká Čokoláda, chutná Pravá Vanilka smotanová, netradičná Čokoláda & Mäta, sladký Extra Karamel, delikátna Jemná Pistácia či exotický Lemongrass s citrónovou trávou.

Značka Dr. Oetker je podielom takmer 92 % dlhodobo absolútnou jednotkou na trhu pudingov v prášku.
Zdroj: Nezávislá agentúra na výskum trhu (hodnota v EUR, 2022)

Bonusový tip

Pečieme s láskou aj v roku 2024
Vráťte sa k tradíciám a vytvorte si dokonalú rodinnú pohodu, ktorú prinášajú spoločne strávené chvíle v kuchyni. Zažite množstvo zábavy a nechajte sa inšpirovať k sladkému pečeniu exkluzívnymi receptami z kalendára Dr. Oetker - Pečieme s láskou 2024. Okrem tradičného nástenného kalendára sa môžete tešiť aj na praktický stolový variant s receptom navyše!
Čo je ešte super? Prípravu týchto originálnych receptov hravo zvládne každý člen rodiny. Navyše vaše obľúbené recepty môžete ľahko vystrihnúť a uložiť do šanónu na budúce použitie. Neváhajte a prekvapte seba alebo svojich blízkych týmto praktickým darčekom plným výnimočných receptov a krásnych fotografií. Tento kalendár bude celý rok pastvou nielen pre oči, ale aj gastronomickým potešením.

Prajeme Vám množstvo zábavy v kuchyni, krásne chvíle s rodinou a dobrú chuť!

Kalendár Pečieme s láskou 2023 si zakúpite TU.
Cena kalendára „Pečieme s láskou“ 2024 od Dr. Oetker: 6,49 €
Cena kalendára „Pečieme s láskou“ 2024 pre členov Klubu priateľov Dr. Oetker: 5,19 €


Prajeme vám príjemnú zábavu v kuchyni a dobrú chuť!

Viac informácii o svete pudingov a originálne recepty nájdete na www.oetker.sk

Komentáre