Štýl

Pôsobiť vyššia i bez opätkov? Nie je to nemožné

"Každá jedna z nás, ktorá nedostala do vienka nohy až po zem sa dennodenne snaží zázračným spôsobom oklamať prírodu a mať čo najdlhšie nohy. "

Eva Frantová, 26. februára 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Každá jedna z nás, ktorá nedostala do vienka nohy až po zem sa denno denne snaží zázračným spôsobom oklamať tento malý nedostatok. Či už vysokými podpätkami alebo krátkou sukňou. Čo však naozaj funguje a čomu by ste sa naopak mali vyhnúť?

Všetko v jednej farbe


Dôvodom, prečo väčšina žien nekombinuje vo svojom oblečení viacero farieb je práve ich výška. Ak totiž chcete pôsobiť opticky vyššie, zaodejte sa len do jednej farby. Tento trik vás ľahko a jednoducho predĺži a vaša postava nadobudne nový rozmer.

Opasok? Radšej nie


Ak rozmýšľate nad tým, ktorý opasok sa najlepšie hodí k nižšej postave, odpoveď znie žiaden. Opasok vie pokaziť veľa i na postave, ktorá dosahuje meter sedemdesiat, ak však patríte medzi tie menšie, radšej ho nechajte ležať v skrini. V zásade však platí, že čím väčší opasok si vyberiete, tým menšie budete pôsobiť.

Ak sukňa, tak pod kolená


Sukňa je, pokiaľ ide o výšku, malý zázrak. Nie však tá mini, práve naopak. Ak sa rozhodnete zvoliť verziu pod kolenami, vyhrali ste. Tá vaše nohy opticky natiahne a vám pridá zopár centimetrov navyše. Ak sa však predsa rozhodnete pre kratšiu verziu, nesiahnite po ničom kratšom ako nad kolenami. Tam by sa váš limit aj pre vlastné dobro mal naozaj skončiť.

Poznajte sa


Vy ste tým, kto vás pozná najlepšie. Preto upriamte pozornosť na tú časť vášho tela, ktorá sa vám najviac páči. Ak sú to členky, zvoľte výrazné topánky, ak driek stiahnite ho čo najviac. Len tak sa vám podarí odpútať sa od vlastnej výšky.

ODPORÚČAME AJ:
Februárové počasie potrápi vašu ofinu: Ako jej dodať ten správny štýl?
Účes à la Jennifer Aniston nikdy nevyjde z módy. Ako ho dosiahnuť?
Štyri veci, ktoré nesmú chýbať vo vašej kozmetickej taške
Jemné vlny sú opäť trendy, nebojte sa ich vyskúšať

Komentáre