Štýl

Po takmer roku prichádza nová šou LaVie

"Tentoraz budú zastávkami svetové módne metropoly New York – Miláno- Tokio."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 17. septembra 2024 15:39
Foto: Lucia Semeníková
Ešte pár dní a svetlo sveta uzrie ďalšia, v poradí siedma, zo série zážitkových módnych šou kreatívneho zoskupenia LaVie. Kým minulý rok bola dejiskom prehliadky parížska Champs Élysées a obdobie tridsiatych až šesťdesiatych rokov, tentoraz si organizátorky zvolili cestu po svetových metropolách, ktoré vynikajú módou, módnymi štýlmi a individualitou. Práve tú predvedú v podobe jedinečných modelov Viery Futákovej nielen dámy, ale aj páni, už 5. októbra 2024 v podzemnom parkovisku nákupného centra Europa Shopping Center v Banskej Bystrici.

Tento rok sa organizátorky rozhodli ísť len do jednej módnej šou. „Bude jediná v tomto roku a sme presvedčené, že aj jedinečná. Už teraz úzko komunikujeme aj s modelkami, vyberáme vhodné líčenie a celkový styling, aby všetko spolu ladilo a podčiarkovalo hlavnú tému prehliadky. Posunuli sme sa zo zlatej éry k súčasnej extravagancii,“ hovorí Veronika Huťková.

Foto: Lucia Semeníková

Ani tentoraz nebude miestom prehliadky bežné mólo. Organizátorky hlavnej téme prispôsobili aj samotné miesto, podzemné parkovisko, ktoré bude opäť výzvou aj pre eventové dizajnérky Terézia Bevelaqua a Andrea Surovčíková z agentúry Madelaine. „Špecifický priestor si vyžaduje špecifické riešenie. Máme vymyslených viacero detailov. Veríme, že našich priaznivcov opäť prekvapíme a že sa nám podarí s nimi precestovať tri kontinenty dostatočne autenticky,“ hovoria dievčatá.

Foto: Lucia Semeníková

Módna časť prehliadky je opäť v rukách a ihle módnej návrhárky Viery Futákovej, ktorá je známa svojou veľmi invenčnou tvorbou a typickým rukopisom. Perly a čipky z minulého roka vymenila najmä za menej slávnostné materiály vhodné na denné a príležitostné nosenie. „Tieto metropoly vynikajú tým, že v nich stretnete mnoho ľudí s vlastným a často veľmi inšpiratívnym štýlom. V samotnej „pouličnej móde“ je to toľko originality, že sa je na čo pozerať,“ hovorí módna návrhárka Viera Futáková, ktorá hľadala inšpiráciu práve v uliciach veľkých miest. Aj preto táto módna prehliadka nebude o ucelených kolekciách, ako to bolo v minulosti, ale skôr o jednotlivcoch a rôznorodosti. „Každá módna prehliadka bude mať svoj vlastný štýl a atmosféru,“ dopĺňa. Zaujímavosťou bude aj to, že Viera Futáková opäť predstaví niekoľko modelov aj pre pánsku časť publika, pričom predvádzať ich budú známe tváre, ktoré už boli súčasťou módnej šou Letný slnovrat a Champs Élysées.

Foto: Lucia Semeníková

Aj tento rok bude súčasťou módnej prehliadky charitatívna aukcia. Program bude opäť bohatý na hudobné vystúpenia či iné kreatívne vstupy. A medzi predvádzajúcimi modelkami opäť nájdete aj Anastasiu Kuzminovú.

Ak si chcete ešte počas jesene užiť atmosféru módnych metropol a načerpať inšpiráciu, stále máte možnosť zakúpiť si lístky prostredníctvom správy na info@laviebb.sk.

Kreatívny tím La Vie tvoria Viera Futáková, Veronika Huťková a agentúra Madelaine.
Viac info na www.laviebb.sk.

Komentáre