Štýl

Novinka pre všetky ženy: Vyskúšajte lícenku, tiene a lesk v jednom

"Neustále sa prehrabávať v množstve výrobkov, a nakoniec si kupovať ďalšiu kozmetickú tašku. Existuje však i jednoduchšie riešenie. "

Eva Frantová, 5. augusta 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Štefan Puškáš
Ako správna žena musíte mať kabelku plnú miliónov kozmetických produktov od výmyslu sveta, a to nevravíme len o púdroch či krycom kréme. Reč je i o očných tieňoch a lícenkách. Postupom času to ani jednu z nás nebaví. Neustále sa prehrabávať v množstve výrobkov a nakoniec si kupovať ďalšiu kozmetickú tašku. Existuje aj jednoduchšie riešenie. Zoznámte sa s univerzálnym výrobkom na všetko.

Ľahko roztierateľná lícenka


Nie každá z nás obľubuje púdrové lícenky, ktoré sa pri nanášaní sypú, špinia oblečenie a nedržia tak dobre, ako by sme chceli. Ak máte chuť vyskúšať niečo nové, siahnite v drogérii po univerzálnom výmysle, ktorý sa vyznačuje svojou krémovou konzistenciou a je vhodný i na líčka.

Očné tiene ľavou zadnou


Veľké a nepraktické balenia očných tieňov väčšina z nás neznáša už len z princípu. Nedajú sa ľahko prenášať, máme ich plnú kabelku, a ak sa náhodou otvoria, pohroma je na svete. Naša univerzálna farbička na všetko sa však dá poľahky použiť i na oči, netrúsi sa a je ľahko prenosná. Určite si nájdete farbu, ktorá sa v týchto letných dňoch bude na vašich očiach dokonale vynímať.

Chýba vám rúž? Aj na to máme riešenie


Do tretice všetko dobré. Ak vám chýba praktický rúž do kabelky, táto hravá vecička vám pomôže aj tentokrát. Jednoducho len naneste na pery a nechajte sa unášať lahodnou krémovou konzistenciou. Verte nám, tento výrobok si zamilujete.

ODPORÚČAME AJ:
Vypadáva vám v lete viac vlasov? Nebojte sa, je to prirodzené
Problematická pleť sa nenosí, skúšali ste už detský púder?
Tisíc receptov na spálenú pokožku, ktorý je ten pravý?
Gélové nechty bez námahy? Zájdite si do drogérie

Komentáre