Štýl

Gélové nechty bez námahy? Zájdite si do drogérie

"Novinkou na trhu sú laky, ktoré na nechtoch pôsobia ako gélové a pritom nemusíte použiť absolútne nič. Zoznámte sa s nimi."

Eva Frantová, 15. júla 2015 13:00
Ilustračné foto Foto: TASR - Michal Svítok
Nechce sa vám opakovane lakovať nechty, ktoré sa štiepia, odlupujú a lak aj napriek sľubom nevydrží vôbec nič? Novinkou na trhu sú laky, ktoré na nechtoch pôsobia ako gélové a pritom nemusíte použiť absolútne nič. A tým nemyslíme len návštevu kozmetického salóna, ale aj použitie UV lampy. Zoznámte sa s nimi.

Veľké a dlhotrvácne


Určite ste si už všimli veľké fľaštičky lakov, sediace na poličkách v drogérii, ktoré pútajú svojou farebnosťou a širokou škálou výberu. Naozaj každá z vás si vyberie, odhliadnuc od toho či ste zástankyňou bledých alebo tmavších odtieňov.

Neuveriteľný lesk


Najväčším rozdielom medzi gélovými a obyčajnými lakmi (samozrejme okrem ceny) je hlavne ich neuveriteľný lesk. Ten je oproti ostatným lakom omnoho väčší. Občas však treba použiť i vrchnú priesvitnú ochrannú vrstvu, ktorá lak ochráni, predĺži jeho trvácnosť a zvýši jeho lesk ešte viac.

Vydrží týždeň? Samozrejme


Ak hľadáte lak, ktorý naozaj vydrží toľko, koľko sľubuje reklama, stavte na tie gélové. Týždeň bez olupovania či praskania je istý. Nielenže nebudete ma starosti minimálne päť dní, ale vaše krásne nechty budú obdivovať všade, kam prídete. Verte nám, vyskúšali sme ich predsa za vás.

ODPORÚČAME AJ:
Nemáte čas navštíviť kaderníka? Ostrihajte si vlasy samy
Neviete, čím ešte prekvapiť? Skúste plavky na zips
Novinkou na pery je tehlová červená, bude sa vám hodiť?
Je vám horúco? Možno nemáte správnu podprsenku a nohavičky

Komentáre