Štýl

Noste udržateľné batohy

"Chystáte sa na výlet alebo len nosíte každý deň so sebou príliš veľa vecí a neviete, kam s nimi? "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 27. mája 2021 19:11
Foto: Alones / Shutterstock.com
Zabudnite na kabelky alebo tašky na jeden popruh. Aj s bežným batohom môže byť váš outfit neprehliadnuteľný.

Keď sa máte zbaliť, tak najmä pre ženy sú prvou voľbou spravidla kabelky na plece a pre mužov športové tašky, ktoré však neprimerane zaťažujú jednu stranu chrbtice. V prípade, že máte kabelku či tašku preplnenú vecami na celý deň, mali by ste nájsť efektívnejšie riešenie. Tým môžu byť štýlové Adidas batohy, ktoré sú dizajnovo určené ako pre ženy, tak aj pre mužov.

Výber udržateľných modelov
Dnes sa vo svete módy skloňuje slovo udržateľnosť. Fast fashion má veľký dopad na životné prostredie, na pracovnú silu a na konzumný spôsob života. Veľké značky sa snažia svoje kolekcie čo najviac prispôsobiť tak, aby tento dopad čo možno najviac znížili. Značka Adidas nezaostáva, a preto aj množstvo z batohov v ponuke e-shopu Footshop má označenie "sustainable", a teda udržateľné.

Príroda vám poďakuje
Ak si vyberiete Adidas batoh so zeleným štítkom sustainable, môžete si byť istí, že kupujete model vyrobený z recyklovaného materiálu a bez obsahu čistého plastu. Tieto batohy sú vyrobené zo špeciálneho inovatívneho materiálu s názvom Primegreen, ktorého základom je odpad, plastové fľaše či staré oblečenie. V prípade, že batoh potrebujete, touto voľbou spravíte veľmi dobré ekologické rozhodnutie a ekologická stopa voči bežnému modelu je podstatne nižšia.

Možno ste zvyknutí, že všetky ekologicky menej náročné veci sú zase náročné pre spotrebiteľa finančne, to však neplatí v prípade týchto Adidas batohov v rôznych štýloch a farbách v e-shope Footshop, presvedčte sa na vlastné oči! Sustainable voľba batohu nemusí v tomto prípade znamenať žiadnu výraznú položku vo vašich mesačných výdajoch.

Komentáre