Štýl

Na desiatky predajcov sa môžu tešiť návštevníci festivalu v Poprade

"Zastúpenie budú mať predajcovia zo všetkých oblastí, ktoré rôznym spôsobom charakterizujú Slovensko, od minulosti až po súčasnosť"

TASR, 1. augusta 2023 10:21
Na snímke pohľad na Vysoké Tatry, v popredí mesto Poprad. Foto: TASR František Iván

Na Námestí sv. Egídia v Poprade štartuje v utorok 11. ročník festivalu Made in Slovakia. Centrum mesta tento rok počas piatich dní zaplní približne 120 predajcov z celej krajiny, pripravený je aj sprievodný program. Informovala o tom samospráva na sociálnej sieti s tým, že podujatie vyvrcholí v sobotu 5. augusta.

Zastúpenie budú mať predajcovia zo všetkých oblastí, ktoré rôznym spôsobom charakterizujú Slovensko, od minulosti až po súčasnosť. Prezentáciu a predaj slovenských výrobkov každý deň od 14. do 18. hodiny doplní aj program pre deti, ktorý pripravilo miestne centrum voľného času.
Na archívnej snímke muž prechádza okolo stánku s plyšovými hračkami počas festivalu Made in Slovakia na Námestí svätého Egídia v Poprade. Foto: TASR Oliver Ondráš

"Návštevníci sa tento rok môžu tešiť na to najlepšie zo slovenskej hudby všetkých žánrov. V stredu 2. augusta sa predstaví kapela Hrdza a Štefan Štec," uviedlo mesto. Štvrtkový (3. 8.) večer bude patriť Beáte Dubasovej a Duchoňovcom, o deň neskôr vystúpi skupina Peter Bič Project a Juraj Bača. "Záver festivalu bude v sobotu patriť domácim popradským umelcom, a to kapelám Kriman&RRain, Tatranka a Taký svet," dodáva radnica.

Podujatie je realizované v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu Región Vysoké Tatry a s finančnou podporou Ministerstva dopravy SR.


Komentáre