Štýl

Muži, nepodceňujte čaro pánskej košele

"Jej správny výber je veľmi dôležitý."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 23. decembra 2020 8:02
Foto: Viorel Sima / Shutterstock.com
Každý moderný muž vie, že správne zvolená pánska košeľa dokáže robiť hotové zázraky. A preto tento vydarený kúsok pánskeho oblečenia nachádza čoraz viac priaznivcov a fanúšikov. Niet sa čomu čudovať, pretože pánske košele dnešnej doby sú veľmi štýlové, zaujímavé, elegantné a jednoducho patria k mužom tak ako napríklad k ženám kabelka.

Košeľa naša každodenná
Vedeli ste, milí páni, že košele si obliekate už približne 300 rokov? Samozrejme, od svojho vzniku košele menili svoju vizáž, strih, prevedenie. Pôvodne si košeľu muži obliekali cez hlavu, lebo bola súčasťou spodnej bielizne. Až v 19.storočí sa stala súčasťou vrchného oblečenia, tak ako ju poznáme dodnes.
V súčasnosti sa kladie veľký dôraz na kvalitu pánskej košele zo strany výrobcov i mužov. Ak je košeľa vaším „pracovným nástrojom“ alebo ste milovníkmi pánskych košieľ, určite je pre vás ich kvalita na prvom mieste. Kvalitné pánske košele sú jednoznačne šité zo 100 % bavlny, ktorá je príjemná na dotyk, stála a veľmi pevná. A takejto košeli rozhodne neodolá žiaden chlap.

Súčasť outfitu moderného muža
Príťažlivá, elegantná, zaujímavá, príjemná na dotyk, lákavá na pohľad. Áno, taká je pánska košeľa, ktorú ponúka dnešný módny svet. A rozhodne by nemala chýbať v žiadnom pánskom šatníku minimálne jedna košeľa s dlhým rukávom. Pánske košele s dlhým rukávom sa výborne hodia na formálne príležitosti a rovnako aj na pracovné stretnutia s obchodným partnerom.
Čo sa týka strihu pánskej košele s dlhým rukávom, môžete si vybrať buď slim fit, alebo regular fit košeľu podľa vašej postavy. Na výber máte aj z mnohých farieb či vzorov, jednofarebné košele, ale aj vzorové, napríklad s jemnými prúžkami dokážu z vás vyčariť hotového elegána, ktorému sa bude len ťažko odolávať.

Komentáre