Štýl

Móda z červeného koberca: Hviezdy sa vyparádili na MTV Movie Awards

"V Los Angeles sa vždy nájde príležitosť, ktorá hviezdam umožní prevetrať zaujímavé róby. Tentoraz sa parádili na odovzdávanie filmových cien MTV. Ktorej to sekne najviac? Posúďte v našej galérii."

Webmagazin.sk, 15. apríla 2014 8:00
Jessica Alba Foto: TASR/AP Photo


Filmové ceny MTV neudeľujú profesionáli z filmového priemyslu, o víťazoch vo viacerých kategóriách prostredníctvom internetu rozhoduje publikum, dokonca ešte väčšinu času počas priebehu galavečera. V Los Angeles sa zišla smotánka a my sa pozrieme, čo mala na sebe.

Medzi hviezdy večera rozhodne patrila najmä Jessica Alba v žiarivej žltej sukni so zvýšeným pásom, ktorú doplnila bielym skráteným topom. Na nohy si dala elegantné lodičky, do ruky väčšiu listovú kabelku a s decentným mejkapom a jednoduchým účesom pôsobila sviežo a štýlovo.

Jessica Alba Foto: TASR/AP Photo
Ako nežná víla pôsobila speváčka Ellie Goulding v dlhých bielych šatách. Boli síce krásne, no v spojení so speváčkinou bielou pokožkou a takmer bielymi vlasmi pôsobila až príliš nenápadne. Ellie, farbičky by ti neuškodili.

Ellie Goulding Foto: TASR/AP Photo
Odvážny dekolt predviedla Rita Ora v dlhých čiernych šatách, podobne ako Ellie Goulding, aj Rita mala na elegantných šatách vrecká, čo na hviezdach súčasnosti vídame čoraz častejšie. Sýty červený rúž na perách, zvodná iskra v oku, nie je ťažké tušiť, po kom pokukovali chlapi najčastejšie.

Rita Ora Foto: TASR/AP Photo
Oči zvedavcov počas večera priťahovala aj herečka Mila Kunis, ktorá si z podujatia odniesla cenu za Najlepšieho lotra za film Cesta do krajiny Oz. V súvislosti s herečkou sa v posledných dňoch často skloňuje tehotenstvo, údajne čaká prvé dieťa so svojím patnerom Ashtonom Kutcherom. Voľnými čiernymi šatami, ktoré zvolila na podujatie, dala opäť priestor na bulvárne špekulácie. Mile to však rozhodne veľmi svedčalo.

Mila Kunis Foto: TASR/AP Photo
Okrem krásnych dám sa na pódiu objavil nejeden krásny muž. Zac Efron si prevzal cenu za najlepšie vystúpenie "bez košele", a to štýlovo - hore bez. Najlepším filmovým hrdinom za minulý rok sa stal Superman Henry Cavill, najlepšiu bitku predviedol Orlando Bloom. S cenou za najlepšiu premenu odchádzal Jared Leto.

TAKTO SA VYPARÁDILI HVIEZDY






Kompletný zoznam víťazov

Komentáre