Štýl

Majiteľ módnej značky BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom

"Práca lekárov a celého zdravotníckeho personálu je náročná. Sú to práve oni, kto má vo svojich rukách naše zdravie a niekedy dokonca aj životy."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 9. októbra 2020 12:14
Majiteľ módnej značky BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom Foto: BANDI
Napriek tomu sa im často nedostáva takej úcty, akú by si zaslúžili. V súvislosti s tým prichystal majiteľ značky BANDI pre tieto profesie výnimočnú akciu, a to zľavu 50 % ako formu poďakovania.

Prečo BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom?
„Zdravie. Každý z nás si ho praje a každý ho potrebuje. Ak ale do nášho života vstúpi choroba alebo úraz, pripadá nám úplne samozrejmé obrátiť sa na lekárov. Lekári, zdravotné sestry, sanitári a ďalší odborný personál sa potom o nás starajú. Naše zdravie a niekedy aj životy doslova závisia na ich dobre odvedenej práci, ktorá je veľmi náročná,“ hovorí Andrej Bandi Vámoš.

S týmto neostáva nič iné, ako súhlasiť. Majiteľ značky si túto situáciu veľmi dobre uvedomuje. Akým spôsobom sa teda rozhodol týmto ľuďom poďakovať? „ Žiaľ, tieto profesie sú spoločnosťou častokrát nedocenené a niekedy sa im nedostane ani poďakovania. Tento stav si uvedomujem, preto by som im rád vyjadril úctu a rešpekt. Lekárom a zdravotníkom venujem špeciálnu zľavu na nákup oblečenia v predajniach BANDI. Môžu tak urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym,“ dodáva majiteľ módnej značky Pánske obleky BANDI.

Lekári, sestry, sanitári a celý zdravotnícky personál nakúpi od 8.10. do 26. 10. v kamenných predajniach BANDI so zľavou 50 %. Zľavu samozrejme využijú aj ženy, ktorým sa týmto naskytne výborná príležitosť, ako pre svojich blízkych v predstihu nakúpiť ideálne darčeky k Vianociam. Môžu tiež prísť so svojím partnerom, synom alebo otcom priamo do predajne, kde si sám vyberie oblečenie presne podľa svojho vkusu.

Príklad zľavy:
Pôvodná cena pánskeho obleku: 295,62 €
Akčná cena obleku so zľavou 50 %: 147,81 €
Ušetríte: 147,81 €

Ak by ste si kupovali celý outfit na spoločenské udalosti, teda pánsky oblek s košeľou a kravatou, bežne by ste zaplatili 439,98 €. S využitím tejto špeciálnej zľavy však zaplatíte len polovicu ceny, teda 219,99 €. A to sa vám rozhodne oplatí.

Informácie o podmienkach mimoriadneho poďakovania si prečítajte na oficiálnom webe značky www.bandi.com

Komentáre