Štýl

Má zmysel vybrať si nábytok na mieru

"Sťahovanie do nového bytu či domu predstavuje pomerne časovo i logisticky náročný projekt, no celkový výsledok zväčša stojí za to."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 30. decembra 2020 12:40
Foto: fizkes / Shutterstock.com
Ešte pred zariaďovaním nového domova je potrebné si uvedomiť, že keď už do toho vkladáme toľko energie a úsilia, tak by bolo fajn, aby bol konečný efekt čo najlepší. A to sa týka aj výberu nábytku. Medzi základné otázky patrí, či si kupovať „klasický“ nábytok z katalógov, alebo nábytok na mieru.

Dostupnejší nábytok na mieru
Nábytok na mieru je už aj cenovo dostupnejší než pred rokmi. Napríklad vstavané skrine na mieru si dnes viete zaobstarať za prijateľné ceny, a celkový efekt je často výrazne lepší než oproti „klasickej“ skrini z katalógu. Výrobcovia ponúkajú aj zaujímavý on-line konfigurátor. Do tohto formulára je najprv potrebné zadať, či si želáte klasickú skriňu, alebo vstavanú skriňu s posuvnými dverami, alebo vstavanú skriňu s krídlovými dverami. Následne prichádzajú na rad ďalšie údaje, ako rozmery skrine (šírka, výška, hĺbka), počet oddelení skrine, moduly a materiál interiéru skrine a s tým súvisiaca cenová hladina. Jednoduchým spôsobom sa dopátrate k svojej skrini na mieru a najmä, reálne vidíte, koľko za skriňu zaplatíte.

Postele dominantnou spálne
Aj postele si môžete kúpiť v exkluzívnejšej podobe než klasicky. Či už sú to postele na mieru, alebo napríklad aj kvalitné postele, ktoré sa vyrábajú priamo na Slovensku. V každom prípade, posteľ je dominantnou spálne, a preto na jej výbere či matracoch neradno šetriť. Nezabúdajte, že práve pri spánku či oddychu na posteli budete naberať energiu po náročných dňoch, a posteľ bude jedným z kľúčov k relaxu a životnej rovnováhe.

Skúste to na mieru
Stojí však za to skúsiť nábytok na mieru a vniesť do svojej spálne niečo špeciálne. Minimálne si budete môcť povedať, že nábytok v spálni je na sto percent taký, ako by ste si predstavovali. A ak si pozriete aktuálne akcie, tak zistíte, že nábytok na mieru je aj cenovo čoraz dostupnejší.

Komentáre