Štýl

#LETSCELEBRATE: Druhá kolekcia Heidi Klum a Lidl

"Po „Heidi & The City“ oslávi 4. decembra premiéru druhá kolekcia Heidi Klum a Lidl: #LETSCELEBRATE."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. októbra 2017 12:54
Foto: Lidl
Nová kolekcia je inšpirovaná najvzrušujúcejším obdobím roka a pozostáva z elegantných a trendových kúskov: ideálna sviatočná móda pre všetky ženy a to za výhodné ceny typické pre Lidl.
#LETSCELEBRATE: Druhá kolekcia Heidi Klum a Lidl Foto: Lidl

Sviatky s Heidi Klum
Spolupráca Heidi Klum a Lidl vstupuje do ďalšieho kola. Kým „Heidi & The City“ sa sústredila predovšetkým na bežné dni, inšpiráciou pre druhú kolekciu boli sviatky. Pred blížiacim sa sviatočným obdobím uvedie diskontný reťazec 4. decembra do predaja limitovanú kolekciu #LETSCELEBRATE, elegantnú a zároveň pre každého cenovo dostupnú módu. Z ponuky si každá žena dokáže vyskladať zaujímavý outfit na akúkoľvek príležitosť – vianočnú oslavu s kolegami, vianočnú hostinu v kruhu rodiny či na silvestrovskú párty s priateľmi.
Chcela som vytvoriť módu, ktorá nás počas sviatočných dní rozžiari a pritom bude jednoduchá a elegantná,“ povedala Heidi Klum.
#LETSCELEBRATE: Druhá kolekcia Heidi Klum a Lidl Foto: Lidl

Všestranná ako Heidi: flitre, zamat, satén & umelá kožušina
#LETSCELEBRATE spája teplé farby a elegantné látky do slávnostnej kolekcie: zamat a satén sa kombinujú s flitrami a umelou kožušinou. Medzi highlighty kolekcie patrí zimný kabát z plyšu či šaty s flitrami, každý kúsok však presvedčí ideálnou kombináciou vysokej kvality a výhodnej ceny. Celkovo bude v ponuke 34 produktov.
Každý rok ponúkame pred Vianocami našim zákazníkom niečo výnimočné. Kolekcia #LETSCELEBRATE bude úplne novým módnym zážitkom,“ uviedol Martin Nagy, konateľ spoločnosti Lidl Slovenská republika zodpovedný za oblasť nákupu a marketingu.

Začiatok predaja: 4. decembra
Kolekcia #LETSCELEBRATE sa od pondelka 4. decembra bude predávať vo všetkých predajniach Lidl Slovenská republika a tiež vo všetkých 28 krajinách, v ktorých diskontný reťazec pôsobí.

Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o spoločnosti Lidl Slovenská republika nájdete na sociálnych sieťach.

Komentáre