Štýl

Grilujte ako šéfkuchár

"Je to tu! Príjemné letné večery a rozváňajúca grilovačka v kruhu priateľov či rodiny. Grilovacia párty je pre väčšinu jedným z najlepších spôsobov ako tráviť leto."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 19. júla 2021 11:00
Grilujte ako šéfkuchár Foto: Kampotské korenie
Nechajte sa inšpirovať receptmi michelinského šéfkuchára Mattea De Carli a pripravte jedlo, ktoré bude gurmánskym zážitkom.


10 týždňov, 10 inšpirácii


Celé leto vám bude michelinský šéfkuchár Matteo spolu so známymi českými šéfkuchármi a Kampotským korením prinášať do septembra rôzne grilovacie témy, vďaka ktorým pripravite jedlo ako z michelinskej reštaurácie aj doma na záhrade.

Ak náhodou neviete kto je Matteo De Carli, tak je to michelinský šéfkuchar, ktorý s obrovskou láskou a pokorou k surovinám varí jeden deň pre svetové celebrity, druhý deň rozlieva s úsmevom na pražskom Manifeste prosecco a vo svojom Ryba je ryba podáva čerstvé ústrice. Tretí deň ho nájdete so svojou rodinou v jeho luxusnej talianskej rodinnej reštauráci Casa De Carli a ešte v ten istý večer to s vámi rozbali pri grile.


Čo vás toto leto čaka pri grile s .pepper..field?


10 moderných grilovacích tém a inšpirácii - od výberu ingrediencii, receptov, párovania s Kampostkým korením, voľby doplnkov na gril až po samotné postupy. Najlepší českí šéfkuchári vás prevedú od Ázie po českú klasiku, od morských plodov po divinu, od steakov na otvorenom ohni po kokosom prevoňané veggie recepty.



Okrem tipov a trikov sa vám predstavia pri každej téme aj novinky zo sveta korenia a delikates, ktoré pri grilovani nesmú chýbať. Pozor, o predstavené novinky budete môcť súťažiť po každom predstavení témy na Facebook Pepper Field CZ/SK. Navyše v rámci grilovacej kampane bude môcť v septembri jeden šťastlivec vyhrať aj zájazd do Kambodže. Inšpirácie nájdete na webe www.kampotskekorenie.sk a tiež Instagrame @pepper.field_czsk.

STEAKY


HAMBURGERY a OTVORENÉ SENDVIČE


VEGGIE a GRILOVANIE


ZVERINA

Komentáre